Annonce
Ulfborg/Vemb

Brand i nat: Hverken beboer eller nabo var hjemme, da rækkehus brændte

For seks år siden - hvorfra dette billede stammer - døjede Risvænget med adskillige pyroman-brande. Torsdag aften var der brand i et rækkehus, formentlig opstået i en skraldespand. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Ulfborg: Heldigvis var hjælpen nær - både fra den person, der opdagede branden i de sene timer torsdag aften, og fra Nordvestjyllands Brandvæsen.

Hverken beboeren i rækkehuset på Risvænget, der brændte, eller nabohusets beboer var hjemme, og derfor havde ilden gode betingelser.

- Der var ild i loftsrummet, da vi ankom, men det lykkedes at redde langt det meste, forklarer indsatsleder hos Nordvestjyllands Brandvæsen Morten Gräs Jensen, der vurderer, at 30-40 kvadratmeter loft samt et udhæng gik til i branden.

Der skete også røgskader hos naboen.

- Vi tror, branden kan være opstået i en skraldespand, der stod ved rækkehuset. Den er dog helt brændt væk, så vi ved ikke, hvad der er gået ild i i skraldespanden, siger Morten Gräs Jensen.

Torsdag morgen oplyser Midt- og Vestjyllands Politi, at brandstedet er frigivet igen, og at der ikke er mistanke om noget kriminelt i forbindelse med branden.

Ilden stod op af taget, da brandvæsenet blev alarmeret klokken 23.34, men det lykkedes at slukke branden, så den ikke gik ud over beboelse. Men rækkehuset slap dog ikke fra vand på loftet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Se, hvilken herlig grund...

Annonce