Annonce
TTH Holstebro

Brammings skade er mildere end frygtet: Disse spillere er i spil til Skjern-kamp

Magnus Bramming måtte for en sjælden gangs skyld tage plads på bænken i 2. halvleg mod Aarhus, men skaden i baglåret er ikke så slem, som først frygtet. Arkivfoto: Morten Stricker
Magnus Bramming måtte udgå i starten af 2. halvleg i fredagens kamp mod Aarhus. Det har vist sig at være en forstrækning og ikke en fibersprængning, hvilket skaber optimisme.
Annonce

Holstebro: TTH Holstebro har holdt hele weekenden fri efter en hårdt tilkæmpet sejr over Aarhus fredag aften.

En afrunding på et særdeles hårdt kampprogram med seks kampe på 13 dage, hvor truppen er blevet presset til det yderste.

Det kulminerede i fredagens kamp, da Magnus Bramming et par minutter inde i 2. halvleg tog sig til baglåret efter en kontra. Han måtte humpe ud og kunne efterfølgende gøre Jonas Porup og Nikolaj Enderleit selskab på sidelinjen sammen med langtidsskadede Christian Jensen.

Det lignede umiddelbart noget, som kunne holde fløjspilleren ude i længere tid, men mandag var der opløftende nyt fra TTH-lejren.

- Det er en forstrækning og ikke en fiberspræning, så det er ikke så slemt, som vi først havde regnet med. Han skal testes i dag (mandag, red), men vi er fortrøstningsfulde, siger TTH-træner Søren Hansen.

Annonce

Er i spil

Med det kampprogram som TTH Holstebro har haft indtil videre, så er det en ny verden at holdet først skal i aktion torsdag efter fredagens kamp.

Søren Hansen har ikke lagt skjul på, at holdet har været udfordret med hensyn til ressourcerne, men nu får spillerne en lille uges pause, inden der venter et opgør, hvor man i hvert fald ikke kommer til at spare nogen, hvis det kan undgås.

Nemlig torsdagens kamp på udebane mod ærkerivalerne fra Skjern, hvor det kun er langtidsskadede Christian Jensen, som endegyldigt er ude.

- Hverken Porup, Enderleit eller Bramming er definitivt ude af den kamp og er alle i spil indtil videre. Det er mod vores arvefjender, og der kommer vi til at stille det stærkeste, som vi overhovedet kan komme med, siger Søren Hansen.

TTH Holstebro er kommet fint igennem den hårde periode med flotte sejre over tophold som Rhein-Neckar-Löwen og BSH. Cheftræneren glæder sig da også over den måde, som hele truppen er trådt i karakter på.

Når det så er sagt, så glæder han sig også over, at kampfrekvensen ikke fortsætter på det niveau, som den har gjort i de sidste to uger.

- Vi har italesat, at vi skal være rigtig glade for mange kampe, for vi har lige oplevet noget, der var værre i coronapausen, men det har lige været til den skrappe side. Nu får vi lige lidt mere luft, siger Søren Hansen.


Hverken Porup, Enderleit eller Bramming er definitivt ude af den kamp og er alle i spil indtil videre.

Søren Hansen, TTH-træner
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Nye politivåben?

Danmark

Frank Jensens kone: Frank betalte prisen for at være et normalt menneske

Annonce