Annonce
Håndbold

Bramming udtaget til landsholdet

TTH Holstebros Magnus Bramming i aktion i EM kvalifikationslandskampen mellem Danmark og Færøerne i Jutlander Bank Arena Aalborg. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Holstebro: Magnus Bramming skal endnu engang tørne ud for det danske landshold.

Fløjspilleren, som angiveligt forhandler med en udenlandsk klub i øjeblikket, er en del af den 19-mand store trup, som skal spille træningsturneringen Golden League den 24.-26. oktober i Ceres Arena i Aarhus.

Danmark skal den 24. oktober møde Frankrig, den 26. oktober skal holdet møde enten Spanien eller Norge. Lemvigeren Jannick Green er også med i truppen som en af to målmænd, selvom nogen på forhånd havde spekuleret i, om en stærkt spillende Emil Nielsen i Nantes skulle overtage Greens plads som reserve for Niklas Landin.

Turneringen bliver landstræner Nikolaj Jakobsens sidste mulighed for at se spillerne an i landsholdstøjet, inden han senere på året udtager EM-truppen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

75-årig omkommet i drukneulykke

Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

112

Kiosk ramt af indbrud

Annonce