Annonce
Sport

Bramming og Frandsen kan blive efterindkaldt til VM

Magnus Bramming er en af de 15 spillere, der står på listen over landsholdets VM-reserver. Foto: Morten Stricker
Annonce

Kairo: Få dage før Danmarks første VM-kamp har landstræner Nikolaj Jacobsen opdateret listen over spillere, der kan blive kaldt til Egypten i tilfælde af skader eller udbrud af coronavirus i landsholdstruppen.

På grund af coronapandamien har det internationale håndboldforbund givet mulighed for at ændre i bruttotruppen helt frem til dagen før første kamp. Den indleverede liste består af 15 spillere i Danmarks bruttotrup, som i første omgang ikke er med i Kairo - men som altså undervejs kan blive kaldt i aktion som VM-reserver.

Blandt navnene finder man to spillere fra TTH Holstebro, fløjspilleren Magnus Bramming og målmand Sebastian Frandsen. Magdeburg-keeper Jannick Green, der kommer fra Lemvig, samt de tidligere TTH'ere Michael Damgaard og Patrick Wiesmach står også på reserve-listen.

Hvert hold har mulighed for at lave op til fem udskiftninger med spillere fra bruttotruppen. Skyldes udskiftningen en positiv coronatest på VM-holdet, tæller det dog først som en udskiftning hvis den coronaramte spiller senere bliver rask igen og skiftet tilbage ind blandt de 20 spillere i VM-truppen. Danmark spiller sin første VM-kamp fredag mod Bahrain.

Annonce
Holstebro For abonnenter

For 10 år siden: Da Rikke fik varmet tæerne, vandet stod højt, og politikerne afsatte 500.000 kroner til at bekæmpe vandet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce