Annonce
Erhverv

BR klar med åbningsdato: 'Byder på alt det, man ikke får på internettet'

Den 7. maj får Holstebro igen en BR-butik - på en ny adresse i den bygning, hvor Toys'R'us før boede. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
- Det er både genåbning og gensyn, vi har lagt vægt på, lyder det fra Salling Group, der vil gøre BR-butikkerne mere legevenlige.
Annonce

Holstebro: Fem måneders legetøjstørke slutter snart.

Siden Toys'R'Us på Nyholmvej og BR-butikken i gågaden lukkede mellem julen og nytår, har Holstebro været uden en butik - kun helliget legetøj.

Den timeout slutter den 7. maj. Klokken 12 åbnes dørene til en ny Fætter BR-forretning i de lokaler, som tidligere husede Toys'R'us.

Salling Group, der købte Top-Toy's danske varelager samt rettighederne til at BR-navnet efter Top-Toy's konkurs, har efterhånden opbygget en rutine i åbninger. På landsplan genåbner Salling Group 26 butikker, og en af de sidste bliver forretningen i Holstebro.

- Åbningen vil forløbe, som man har set de øvrige steder, med ballonportal, Fætter BR-figuren og gaver til de første 100 børn - mindst, lover kommunikationsmedarbejder hos Salling Group Mai Bakmand.

- Det er både genåbning og gensyn, vi har lagt vægt på, samt at der i butikken bliver plads til at lege, og vi har i Holstebro store lokaler til leg. Butikken vil med andre ord komme til at byde på alt det, man ikke får på internettet, tilføjer hun.

Tidligere har Charlotte From, der er chef for BR-kæden, fortalt til avisen, at de ansatte bliver en blanding af tidligere Top-Toy ansatte, tidligere ansatte i Salling Groups andre kæder og helt nye ansigter.

- Den vil have "look & feel" som en Fætter BR-butik. Rent varemæssigt vil vi have de samme varer, og selvfølgelig gode nyheder, men vi har jo købt Top-Toys' varelager, og derfor vil der være de samme varer, som butikken lukkede med, sagde Charlotte From i den forbindelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce