Annonce
Sport

Brøndby sælger Kamil Wilczek til tyrkisk klub

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby og den tyrkiske fodboldklub Göztepe er blevet enige om et salg af superligatopscorer Kamil Wilczek.

Brøndby er nået til enighed med den tyrkiske fodboldklub Göztepe om et salg af superligatopscorer Kamil Wilczek.

Det oplyser Brøndby på klubbens hjemmeside.

Efter fire år i Brøndby-trøjen har klubben givet den polske angriber lov til at besøge den tyrkiske klub og forhandle sine personlige vilkår på plads.

Klubberne er nået til enighed om en aftale, oplyser Brøndby.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller, at pengene fra handlen kan bruges til andre investeringer.

- Kamil vil altid have plads i vores hjerter og historie, siger Carsten V. Jensen til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Hvis de sidste detaljer falder på plads, vil skiftet samtidig sikre en vigtig økonomisk kompensation, der kan reinvesteres, hvilket gør Kamils tid i Brøndby til et mønstereksempel på, hvordan vi sikrer klubbens udvikling fremadrettet.

Allerede for et halvt år siden havde angriberen mulighed for at skifte klub.

- Dette skifte blev dog aldrig til noget, og efterfølgende aftalte vi, at begge parter forberedte sig frem mod muligheden, hvis den skulle opstå igen, siger fodbolddirektøren.

Blandt andre Brøndby-angriberen Samuel Mraz er en af de mulige afløsere for Wilczek.

Polakken er stolt over sin tid i Brøndby, fortæller han inden sit forestående farvel til klubben.

- Det er en ære, jeg altid vil have med mig, og især pokalfinalesejren i 2018 står for mig som et stort højdepunkt i min karriere.

- Nu håber jeg, at de sidste detaljer falder på plads på mit besøg dernede. Det har været vigtigt for mig, at klubben bliver kompenseret, siger Wilczek.

Det er kun tre dage siden, at Brøndby solgte midtbanespilleren Dominik Kaiser, og dermed er de to mest scorende spillere i denne sæson væk.

Ud af de 37 mål, Brøndby har lavet i Superligaen, er de 25 sat ind af Wilczek og Kaiser.

Wilczek blev i 2018 og 2019 kåret som årets spiller i Brøndby og er noteret for 163 kampe og 93 mål.

/ritzau/

Annonce
Læs mere om Wilczeks skifte på Brøndbys hjemmeside
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce