Annonce
Ulfborg/Vemb

Brødudsalg kører fortsat på skinner

Det kører fortsat på skinner - her i Brød og Kager i Ulfborg. Foto: Jan Briks

Ulfborg: At åbne en butik med brødudsalg få dage efter coronakrisens nedlukning i marts kunne let have vist sig at være en for svær udfordring. Men for Helle Manicus lykkedes projektet, og et halvt år senere går det fortsat godt for den lille butik med nu 14 ansatte.

- Meningen med projektet har jo hele tiden været, at Ulfborg skulle have brød, at lokalerne skulle give lejeindtægter, og at det skulle skabe nogle arbejdspladser. Og så skulle jeg ikke have underskud ved det, og det har jeg ikke haft, siger hun.

En ny, stor udfordring skulle man måske tro, det ville være, da en ny butik med brødudsalg og smørrebrød åbnede få meter derfra - i starten af efteråret. Men helt så firkantet ser Helle Manicus nu ikke på det. For fokus er - stadigvæk - fuldt og fast på hendes egen butik:

Annonce

- Jeg skal bestemt ikke blande mig i, hvad andre gør. Jeg forholder mig til, at mine oprindelige mål er opfyldt, og at jeg ikke får underskud. Og så længe jeg ikke gør det, så kører det jo bare videre, som det skal, siger hun.

Butikkens bagværk kommer fra Sevel Bageri og indtil videre er årets salg gået over det budgetterede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Annonce