Annonce
Struer

Borgmesteren: Rolig nu, hvad er problemet?

Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) er sikker på at byrådet sagtens kan holde tingene adskilt, når han lancerer en idé om at flytte akutafsnittet til Humlum. Arkivfoto: Frede Stengaard
Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) fastholder sit forslag om at skabe nyt liv på det nedlagte plejehjem i Humlum med en flytning af akutafsnittet
Annonce

Struer: Borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) mener ikke, at hans forslag om at flytte akutafsnittet i Struer Kommune til Humlum forstyrrer den omlægning, der blev sat i gang, da byrådet besluttede, at der skulle findes besparelser på akutafsnittet i Voldgade for en million kroner i år og 2,4 millioner kroner i 2021.

Både Grethe Hestbech fra SF og Mads Jakobsen fra Venstre mener, at det skaber unødig usikkerhed blandt personalet, og at det griber forstyrrende ind i den proces, der er i gang for at lande de planlagte besparelser.

- Men budgetforliget står ved magt. Så ro på: Det forstyrrer måske Mads Jakobsen og Grethe Hestbech. Men jeg er sikker på, at det er noget, som byrådet og udvalget sagtens kan holde adskilt, siger Niels Viggo Lynghøj.

- Det her handler jo om, at social-, sundheds- og arbejdsmarkedsudvalget er i gang med at se på kommunens bolighandlingsplan på hele social- og sundhedsområdet. I den forbindelse gør jeg bare opmærksom på, at det er oplagt at inddrage det lukkede plejehjem i Humlum. Men det er selvfølgelig helt op til udvalget, når de kommer med deres oplæg til en bolighandlingsplan, hvordan det kan blive aktuelt. Så jeg kan slet ikke se, at der skulle være et problem, mener Niels Viggo Lynghøj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Struer

Havne Allé lukkes i weekenden

Annonce