Annonce
Struer

Borgmester: Vi skal have sagt ordentlig tak til Grethe

Billedet her af Grethe Hestbech og Niels Viggo Lynghøj er fra det seneste kommunalvalg i Struer. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Byrådet godkendte tirsdag, at Grethe Hestbech (SF) stopper som medlem på grund af sygdom

Struer: På tirsdagens byrådsmøde var første punkt på dagsordenen Grethe Hestbechs (SF) udtræden af byrådet, hvor det blev godkendt, at hun stopper pr. 30. april.

Ligeledes blev det godkendt, at Hanne Dorthe Jacobsen indtræder i byrådet for SF pr. 1. maj 2020 og vil sidde der den resterende del af byrådsperioden.

Det er Grethe Hestbech - som er indlagt med Covid-19 - der selv har meddelt borgmesteren, at hun ønsker at udtræde af byrådet på grund af sygdom.

- Det er en rigtig trist måde, Grethe kommer til at forlade byrådet på, siger borgmester i Struer Niels Viggo Lynghøj (S).

- Hun har været en meget markant og indflydelsesrig byrådspolitiker igennem tre årtier, så hun havde fortjent at få en helt anden afgang, tilføjer han.

Borgmesteren er allerede nu klar til at sige, at når Grethe Hestbech er kommet over det her og kommet godt hjem, så inviteres hun hen på rådhuset, hvor der kan blive sagt ordentlig tak for hendes mangeårige indsats, som Niels Viggo Lynghøj formulerer det.

- Jeg vil gerne på hele byrådets vegne bringe en varm hilsen til Grethe med ønske om snarlig bedring, lyder det fra borgmesteren. Venstres gruppeformand i Struer byråd, Mads Jakobsen, der også har været med i en del år efterhånden, er ligeledes påvirket af situationen.

- Jeg har haft rigtig mange kampe med Grethe, men det er altid foregået med et humoristisk glimt i øjet. Jeg sætter stor pris på det samarbejde, vi har haft, og enormt stor pris på hende som person, siger han:

- Jeg håber, hun kommer godt igennem den her alvorlige sygdom og alt det bedste for hende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce