Annonce
Holstebro

Borgmester og sognepræst mødes til bænkefest

Fredag den 7. juni bliver der bænkefest hos korshærspræst Søren Nielsen. Foto: Søren Nielsen
Fredag den 7. juni bliver der sagt farvel til "bænkene" fra Enghaven. Borgmester H.C. Østerby har sagt ja til farvelfesten hos korshærspræst Søren Nielsen.
Annonce

Holstebro: Det var lidt af et tilfælde, at sogne- og korshærspræst Søren Nielsen kom forbi i Enghaven, da medarbejdere fra Kaj Bech var i gang med at rydde op i Enghaven for at være klar til de kommende byggerier.

Han spurgte, om han kunne få de to bænke med hjem, så han kunne holde en fest for byens udsatte og skrøbelige eksistenser, der har holdt til på bænkene i Enghaven i mange år.

Nu er festen datosat, og det glæder korshærspræsten, at borgmester H.C. Østerby har sagt ja til at deltage fredag den 7. juni om eftermiddagen.

- Jeg håber, at borgmesteren kan hjælpe med at finde et nyt sted til bænkene i centrum af Holstebro, siger Søren Nielsen, der igennem årene har haft mange snakke med folkene på bænken.

- Det er vigtigt, at de også har et sted at mødes, siger Søren Nielsen, der har holdt mange små andagter og gudstjenester ved bænkene.

Alle tidligere bruger af bænkene i Enghaven er velkommen på Rudesvej 5, hvor Søren Nielsen bor. Festen bliver udendørs. I tilfælde af regn rykker festlighederne ind i konfirmandstuen.

Søren Nielsen og restauratør Jan Nonboe er vært ved øl og vand, mens Kirkens Korshær står for kaffe og kage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce