Annonce
Struer

Borgmester lover lappeløsning efter arbejdsulykke på parkeringspladsen

Helle Sørensen (t.h.) og sygeplejerskernes arbejdsmiljørepræsentant, Lotte Rosenberg, viser her, hvor galt det står til med de store huller i asfalten på parkeringspladsen ved Velfærdshuset. Foto: Frede Stengaard
Sygeplejerske sat ud af spillet med en brækket ankel: - En ulykke, der kunne være undgået, hvis politikerne havde hørt, hvad vi har sagt, siden vi flyttede ind i Velfærdshuset i marts 2020, mener sygeplejerskernes tillidsrepræsentant, Helle Sørensen.

Struer: En sygeplejerske fra den kommunale hjemmepleje brækkede søndag aften anklen på sin højre fod, da hun på en mørklagt parkeringsplads ved Velfærdshuset på Peter Bangs Vej vrikkede om på foden i et af de utallige huller i asfalten.

Nu lægger borgmester Niels Viggo Lynghøj (S) op til en lappeløsning.

- Vi har en asfaltkonto, og den må vi jo bruge, så vi kan få hullerne dækket til. Det er noget, vi må have teknik- og miljøudvalget til at se på, siger han, efter at sygeplejersken Karin Klemmensen nu er sat ud af spillet med en brækket ankel i mindst fire uger.

Annonce

Vidste det ville ske

- Vi vidste bare, det ville ske, fortæller sygeplejerskernes tillidsrepræsentant, Helle Sørensen.

- Det var noget, vi alle sammen gjorde opmærksom på, da vi skulle vurdere vores nye arbejdsplads. Så cheferne har vidst det. De har vidst, der var et problem, og at det på et eller andet tidspunkt kunne gå galt, understreger Helle Sørensen.

Men budskabet er ikke nået frem til politikerne.

For formanden for social-, sundheds- og arbejdsmarkedsudvalget, Anne Kirstine Bøge Petersen (SF), er det helt nyt, at der skulle være problemer med sikkerheden på parkeringspladsen ved Velfærdshuset.

- Det er ikke noget, jeg har vidst noget om, fortæller hun

Så den optimale løsning må vente.

Annonce

Nye stole eller asfalt?

Da Struer Kommune købte B&Os oprindelige hovedkvarter på Peter Bangs Vej, blev pengene i første omgang brugt på en omfattende ombygning og til indretning af de nye lokaler til både hjemmeplejen, jobcentret og de andre afdelinger af den kommunale forvaltning, som rykkede ind i Velfærdshuset i løbet af foråret 2020.


Vi fik jo blandt andet nye stole i kantinen, og det blev så fint.

Helle Sørensen, tillidsrepræsentant, Sygeplejen, Struer Kommune


- Vi fik jo blandt andet nye stole i kantinen, og det blev så fint, fortæller sygeplejerskernes tillidsrepræsentant, Helle Sørensen, som hellere ville have haft hullerne fyldt ud i asfalten, så hendes kolleger ikke skulle risikere at snuble i mørket.

- Vi har jo også manglet lys på parkeringspladsen, fortæller hun.

Dette bliver nu udbedret med en bevilling på 130.000 kroner fra teknik- og miljøudvalget.

- Men i forhold til de større investeringer venter vi stadigvæk på en mere detaljeret plan for, hvad der skal ske med udenomsarealerne ved Velfærdshuset, fortæller gruppeformanden for Venstres byrådsgruppe, Mads Jakobsen.

På det kommunale budget er det noget, der først er afsat penge til i 2025.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Vil du alligevel have AstraZeneca-stik? Regeringen vil se om droppet vaccine kan tilbydes danske borgere

Annonce