Annonce
Sport

Borgmester: - Det betyder helt vildt meget, at vi igen har et divisionshold

Målscorer Per Lauge viser HB-logoet til et jublende hjemmepublikum, hvor også borgmester H.C. Østerby var iblandt. Foto: Morten Stricker
Borgmester H.C. Østerby levede sig med i opgøret på Idrætsparken. Han var i særdeleshed imponeret over den måde, som HB gik til kampen på og skaffede den oprykningsbillet, som igen sætter HB på divisionslandkortet.
Annonce

Holstebro: Man skal ikke have stiftet bekendtskab med H.C. Østerby særligt længe før man er klar over, at han går op i sport.

Derfor var byens borgmester selvfølgelig også at finde på Holstebro Idrætspark, da HB mødte Silkeborg. I en kamp som i den grad var medrivende, var der især én ting som sprang i øjnene på Østerby.

- Det er fantastisk, at selv da det begynder at brænde på, der tør de bare spille fodbold fremfor at ty til lange bolde. Jeg synes virkelig, at det er et spændende hold, og jeg har fulgt dem en del i denne sæson, siger H.C. Østerby, som ligesom resten af hjemmepublikummet var ved at få bange anelser, da Silkeborg bragte sig på 3-2 med en halv time tilbage.

- Men der bliver man bare igen imponeret over det unge hold og deres tilgang til kampen, siger han.

Ser man på sejren mere overordnet, så har den også stor betydning for idrætslivet i byen ifølge H.C. Østerby.

- Det betyder helt vildt meget, at vi igen er i divisionsfodbolden. Jeg har selv siddet hos Holstebro Elitesport, da vi rykkede ned, og der var bare en tydelig effekt. De største talenter forsvandt, siger han.

Annonce

Etableres

Han håber, at oprykningen bliver indledningen på et mangeårigt divisionshold i Holstebro.

- Det kunne være fantastisk, hvis holdet fik etableret sig i 2. division, og hvem ved, om vi på et tidspunkt kunne komme op og drille nogle af de større hold, siger H.C. Østerby.

Inden det når dertil, skal holdet dog nu på en velfortjent ferie efter en sæson, som sjældent vil blive glemt.


- Det kunne være fantastisk, hvis holdet fik etableret sig i 2. division, og hvem ved, om vi på et tidspunkt kunne komme op og drille nogle af de større hold,

H.C. Østerby, borgmester i Holstebro
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Sparekassen støtter hurtige Mikkel

Annonce