Annonce
Lemvig

Borgerskolen satser på det sikre

Tine Olesen er ny leder af Borgerskolen i Lemvig. Pressefoto
Den konstituerede leder af Borgerskolen blev også den nye leder

Lemvig: Det blev den konstituerede leder af Borgerskolen, Tine Olesen, som nu også er udnævnt til at være den nye leder af tilbudet i Skolegade i Lemvig.

Hun afløser dermed Tina Dominicussen, som stoppede i foråret. Tine Olesen er fastansat som leder fra årsskiftet. Inden hun blev konstitueret som leder, har hun været souschef i fem år og sammenlagt været ansat på Borgerskolen i 13 år, så det er en erfaren medarbejder, bestyrelsen hermed satser på som leder.

- Vi er meget glade for at kunne ansætte Tine Olesen som forstander for Borgerskolen. Hun har erfaringen og kompetencerne. Hun er en bund solid vestjyde fra Thyborøn. Hvilket kan høres på sproget og mærkes på temperamentet, siger sognepræst Kim Eriksen, der er formand for bestyrelsen.

- Med Tine Olesen får Borgerskolen en god leder med de rette værdier. Som også er meget lyttende og derfor vil evne at engagere og medinddrage de ansatte i udviklingen af Borgerskolen. Alt sammen til glæde for de beboere, der med et ophold på Borgerskolen håber at få bedre styr på deres tilværelse. Folk i Lemvig vil også, når de går forbi, kunne se, at der i 2020 tages fat på en helt nødvendig vedligeholdelse af Borgerskolens bygninger, siger formanden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Fra bølgedal til guldskvulp

Leder For abonnenter

Det var kun de pæne ord

I de seneste år har folketingspolitikerne fra mange partier nærmest stået i kø ved Høfde 42, hvor de har lovet, at der skulle ske noget, og de ville foreslå, der skulle mange penge af til oprensningen. På samtlige vælgermøder på Lemvigegnen op til det seneste folketingsvalg var der ikke et eneste parti, der ikke mente, der skulle sættes penge af, og det skulle være nu. Ikke mindst partier, som i dag er en del af regeringsgrundlaget, har været i offensiven for at fortælle, at her var de i front, og de ville arbejde for pengene til ikke blot Høfde 42, men alle generationsforureningerne i Danmark. Så kom finanslovforslaget. Og hvad indeholdt det? Ikke en krone til Høfde 42 endsige til andre af generationsforureningerne. Skuffende må man sige - ja, vel nærmest utroværdigt. Når man nu har fået magt til at gøre, som man har agt, så er det sølle, at man prioriterer anderledes, end hvad man har sagt, da det gjaldt om at skaffe stemmer til valget. Men det viser endnu en gang, at når det kommer til toppolitik på Christiansborg, så fylder det ikke meget, hvad der optager sindene i de dele af landet, der ligger langt væk fra Christiansborg. Derfor er man måske heller ikke så overrasket. Høfde 42-problematikken er flere gange tidligere sendt til hjørnespark, når der skulle findes penge - uanset de mange gyldne ord, der er blevet sagt på forhånd. Men måske troede man mere på det denne gang, fordi også Region Midtjylland havde taget teten og sat penge af til, at nu skal der ske noget, inden klimaudfordringerne gør, at depotet bliver oversvømmet med flere storme og stigende vandstand. Men heller ikke regionsrådsmedlemmerne kunne påvirke deres egne partiers topfolk til at prioritere det at få ryddet op. Og hvad lyder svaret så, når man spørger politikerne om, hvad der nu skal ske? Jo, de vil arbejde hårdt på, det kommer på næste års finanslov. Hvem er det lige, der vil tro på, at det så vil ske? Det kræver en ualmindelig stor optimisme.

Annonce