Annonce
112

Væltede kvinde af cyklen og slog hende med knytnæve: Borgergruppe mødes igen efter ny voldssag

Borgerne i Bonnet vil igen samles for at vise deres sammenhold, siger talsmanden for borgergruppen i Bonnet, Allan Berg. Arkivfoto: Benny Gade
Borgerne i Bonnet vil vise sammenhold og forsøge at råbe myndigheder op efter 50-årig igen var involveret i en voldssag mod en borger i byen
Annonce

Bonnet: En ny voldssag, hvor en 50-årig mand har været involveret, har fået borgerne i Bonnet til at reagere. De vil igen til at mødes regelmæssigt for at vise deres sammenhold i byen.

Det sker efter en 50-årig mand onsdag eftermiddag blev anholdt og sigtet for vold. Den 50-årige kom cyklende ad Bøgelundvej, da han ud for Lemvig Kommunes Kompetenceværksted cyklede ind i en 59-årig kvinde fra lokalområdet. Kvinden faldt af cyklen, og den 50-årige slog kvinden på skulderen med et knytnæveslag.

Den 50-årige har gennem de senere år været involveret i flere voldssager i byen, og det har givet frustrationer blandt borgerne i Bonnet.

Allerede onsdag aften mødtes flere af borgerne i Bonnet for at drøfte, hvordan man skal håndtere sagen, fortæller gruppens talsmand, Allan Berg.

- Vi vil formentlig mødes igen for at vise, at vi står sammen mod ham, men også forsøge at råbe myndighederne op. Vi har jo oplevet, at der har været ro på ham i den periode, hvor vi har mødtes stort set hver aften, siger han.

I midten af september begyndte gruppen at samles hver aften i nærheden af den 50-åriges hus for at vise byens sammenhold mod manden, der gennem de senere år har været involveret i flere voldssager i byen.

I de seneste uger har man holdt en pause i at mødes for at se mandens reaktion, men efter onsdagens episode, vil man igen mødes. Det bliver dog ikke hver aften.

- Vi er på vej ind i en travl tid, men vi regner med at mødes et par gange i løbet af ugen for at indikere, at vi stadig står sammen i byen. Det kan blive på forskellige adresser og også ved de ruter, vi ved han ofte kommer cyklende, siger Allan Berg.

Borgergruppen arbejder også på at kontakte borgerne i Troldhede, hvor man ifølge Allan Berg også har lignende problemer med en mand, der har flere anmeldelser mod sig.

Den 50-årige blev løsladt igen efter at være blevet afhørt af politiet i sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Annonce