Annonce
Lemvig

Borgerforening søger vidner til overfald: Det er vi ikke vant til i Harboøre

Et voldeligt overfald i nytåret har fået Harboøre Borgerforening til at reagere. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen
Et overfald nytårsnat kunne være gået helt galt og det får borgerforening til at reagere
Annonce

Harboøre: Et voldeligt overfald nytårsnat kunne i værste fald være gået helt galt.

Det er vurderingen fra Palle Madsen, der er formand for Harboøre Borgerforening.

- Den forurettede pådrog sig en sprængt milt og har været i livsfare, da han blev overført til sygehuset i Aarhus, siger formanden.

Tirsdag eftermiddag gik borgerforeningen ud på sin Facebook-side med en efterlysning til overfaldet, der ifølge politiets oplysninger fandt sted i to omgange i området Stationsvej/Nørregade i Harboøre fra omkring klokken to nytårsnat.

Her skulle den 55-årige have opsøgt en adresse, hvor han ifølge politiets oplysninger ville inddrive en gæld. Den 55-årige bankede så hårdt på vinduerne på adressen, at en rude gik i stykker, og det blev en 34-årig mand så vred over, at han kom ud af huset og bankede den 55-årige med en jernstang.

Annonce

Håber på opklaring

Efter at være blevet slået med jernstangen gik den 55-årige hjem til sig selv, men vendte kort efter tilbage til adressen på Nørregade. Her blev han endnu en gang banket med jernstangen, og denne gang var det så alvorligt, at den 55-årige efterfølgende tog på skadestuen for at blive behandlet.

- Det er politiet, der har henvendt sig til os for at få flere vidner i sagen. Den forurettede har selvfølgelig selv en formodning om, hvem der står bag overfaldet, men vi vil gerne have vidner, der kan fortælle, hvad der er sket, siger Palle Madsen.


Den forurettede har selvfølgelig selv en formodning om, hvem der står bag overfaldet, men vi vil gerne have vidner, der kan fortælle, hvad der er sket

Palle Madsen, formand Harboøre Borgerforening


Han håber, at sagen bliver opklaret, for han er træt af, at den slags kan ske i Harboøre.

- Vi er ikke vant til, at den slags kan ske her i Harboøre, og med de skader, den forurettede fik, skal vi være glade for, at det ikke gik værre. Men jeg frygter, at det kan blive endnu værre, og at nogen bliver slået ihjel. Den slags er vi ikke vant til her, siger formanden for Harboøre Borgerforening.

Politiet ønsker ikke på nuværende tidspunkt at uddybe sagen nærmere, men oplyser, at den 34-årige er blevet sigtet for grov vold, idet han har anvendt både et redskab og tildelt den 55-årige flere spark. Den 34-årige er dog ikke enig i hændelsesforløbet, og derfor er man fortsat i gang med at afhøre vidner for at klarlægge de nærmere omstændigheder.

Annonce
Holstebro For abonnenter

For 10 år siden: Da Rikke fik varmet tæerne, vandet stod højt, og politikerne afsatte 500.000 kroner til at bekæmpe vandet

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce