Annonce
Ulfborg/Vemb

Bondemand for en weekend i Ulfborg

Det er blevet mere og mere populært at søge tættere på naturen med en bondegårdsferie. I år er interessen rekordstor. Foto: Landsforeningen for Landboturisme
Bondegårdsferie er et hit hos børnefamilier, der i stigende grad efterspørger kvalitetstid og livet på landet som ferieoplevelse. I Ulfborg har Inge og Anders Nielsen taget imod denne form for feriegæster i over 30 år.
Annonce

Ulfborg: Start dagen med at fodre dyrene og samle æg til morgenmaden. Byg en hule på høloftet, høst afgrøder til aftensmaden og slut dagen af ved bålet under stjernehimlen.


I en tid hvor mange ønsker at komme tættere på naturen, er bondegårdsferien et helt oplagt ferievalg. Derfor har de fleste af vores medlemmer også allerede fuldt booket op for hele sommeren, ligesom forårs- og efterårsweekender er meget efterspurgte.

Bjarne Boesen, formand for Landsforeningen for Landboturisme


For stadig flere familier er bondegårdsferie opskriften på den gode ferieoplevelse.

Landsforeningen for Landboturisme melder i år om rekordstor interesse for familieferier på landet, fortæller formand Bjarne Boesen.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

- På en bondegårdsferie får man en autentisk følelse af livet på landet. Her kan man året rundt få mulighed for at få jord under neglene og opleve dyrene og naturen på tæt hold og samtidig få en forståelse for, hvordan fødevareproduktion og bæredygtighed ser ud i praksis, siger han.

- I en tid hvor mange ønsker at komme tættere på naturen, er bondegårdsferien et helt oplagt ferievalg. Derfor har de fleste af vores medlemmer også allerede fuldt booket op for hele sommeren, ligesom forårs- og efterårsweekender er meget efterspurgte, fortsætter han.

Annonce

Et andet kendskab i dag

På gården, Ledgaard, ved Ulfborg har Inge og Anders Nielsen taget imod gæster i over 30 år.

For dem er værtsrollen en livsstil og helt afgørende for at sikre gæsterne den optimale ferieoplevelse.

- Når vi får besøg, gør vi meget ud af at introducere vores gæster til vores dyr og aktiviteter. Kendskabet til livet på landet er et andet i dag, end det var for bare én generation siden, og derfor er det vigtigt, at vi klæder vores gæster på, så de får mest muligt ud af ferien, fortæller Inge Nielsen.

Mens børnene leger på gården, kan forældrene roligt fordybe sig i en god bog. Foto: Landsforeningen for Landboturisme

Hun opfordrer forældre til at slappe af, mens de er på bondegårdsferie.

Mange af oplevelserne på gården henvender sig nemlig til børnene, og derfor kan forældrene trygt sætte sig med en god bog i en af halmballerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce