Annonce
Holstebro

Boligminister kommer til Trekanten

Boligminister Kaare Dybvad. Foto: Lars Johannessen
Annonce

Holstebro: Fredag den 14. august kommer boligminister Kaare Dybvad (S) til Holstebro for at drøfte boligforbedringer og styrkelse af lokalsamfund med Holstebro Kommune.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Ministeren besøger blandt det almene boligområde Trekanten i Holstebro, som i mange år har arbejdet med boligsociale indsatser og lige nu står foran endnu mere byudvikling.

Borgmester H.C. Østerby (S) ser frem til mødet med ministeren, hvor kommunens erfaringer og planer for byudvikling bliver præsenteret.

Både den overordnede tankegang bag forskellige projekter, og hvordan boligkvalitet kan fremme bydelenes identitet og beboernes hverdagsliv.

- Forbedringer af boliger, fællesarealer og byrum er med til styrke det lokale fællesskab og samfundsudviklingen, især hvis borgerne bliver inddraget fra første færd. Set fra vores side rummer regeringens grønne boligaftale ikke kun et kæmpe potentiale for omstilling af boligmassen, men også for udvikling af bysamfund og beboernes trivsel. Det vil vi også gerne i dialog med ministeren om, siger borgmester H.C. Østerby i en pressemeddelelse.

Temaet for mødet er "boligforbedring og lokalsamfundsopbygning", og hvordan de to begreber hænger sammen i dag.

Besøget afsluttes med en gåtur i Trekanten med repræsentanter fra områdets tre boligselskaber - NordVestBO, Lejerbo og Boligselskabet Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

70 kontroller i weekenden: Politiet fandt intet galt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce