Annonce
Sport

Boksetræner starter op som promotor: Mit fokus er stadig 110 procent på Dina

Thomas Madsen kan fremover kalde sig boksepromoter, efter at han har startet en promoter-virksomhed sammen med makkeren Kasper Høyer Holgersen Foto: Johan Gadegaard
Thomas Madsen, som blandt andet er træner for verdensmesteren Dina Thorslund, har valgt at starte op som promotor. Han skal hjælpe med arrangere kampe på dansk grund for sit nye firma TK Promotion. Han forsikrer, at han stadig har størstedelen af sit fokus på at træne Dina Thorslund, som han har trænet i hele hendes karriere.

Struer: Han har nok at se til.

Thomas Madsen fra Struer er træner for Dina Thorslund, en masse juniorboksere, og så er han også personlig træner. Fremover er det dog ikke kun i den daglige træning, at han skal bruge sine boksekundskaber.

Han har nemlig valgt at starte promotorfirmaet "TK Promotion" sammen med makkeren Kasper Høyer Holgersen.

- Det er noget, som mig og Kasper har snakket om igennem længere tid. At det blev lige nu skyldtes mest af alt, at der var et andet promotorselskab, som lukkede, og dermed var der plads til os, siger Thomas Madsen.

Hvis man skulle tro, at det tidskrævende promotor-projekt ville flytte fokus fra Dina Thorslund, så kan man godt tro om igen.

- Jeg har lovet Dina, at så længe hun bokser, så er mit fokus 110 procent på det. Det er stadig trænerdelen, som betyder rigtig meget for mig, siger Thomas Madsen.

Annonce

Tidskrævende

Det er en aftale med Ekstra Bladet, om rettighederne til at sende fra stævnerne det næste år, som har fået økonomien til at løbe rundt hos det nyopstartede firma.

Indtil videre regner duoen med at arrangere fire-fem stævner om året, og derfor bliver det også tidskrævende for Thomas Madsen, men det er der heldigvis en løsning på.

- Jeg har skåret ned på mit firma, hvor jeg er personlig træner, og så behøves jeg ikke ret meget søvn. Jeg plejer at ligge fra klokken 24 til klokken 02 ved telefonen, så der kan jeg få lavet lidt, siger Thomas Madsen, som kommer til at stå for matchningen af bokserne, mens makkeren står for selve stævnedelen.

Med andre ord kommer han til at sørge for, at deres boksere får den rette modstand, og her kan han trække på sin store erfaring fra bokseverdenen.

- Jeg har fået et stort netværk gennem Dina (Thorslund, red), som tog den hårde vej og startede med tysk undergrundboksning. Vi skiller os nok lidt ud ved at være mere talent-orienteret end nogle af de andre promoters, og det glæder jeg mig til, siger Thomas Madsen.

Den 29. februar står "TK Promotion" bag sit første stævne, som bliver afholdt i Ringkøbing i ROFI-centret. Her kommer de to professionelle boksere, som firmaet foreløbigt har tegnet kontrakt med, i aktion. Det er Oliver Møllenberg og Landry Kore.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Åbenhed er eneste middel mod svindel

Struer Kommunes tidligere kommunaldirektør er sigtet for mandatsvig - altså tyveri. Det kunne vi endelig fortælle i fredagsavisen efter længere tids ihærdige forsøg på at få sandheden om hans pludselige afgang fra jobbet i august 2019 frem i lyset. Hvor informationer holdes skjult, tager rygter og halve sandheder som regel over, og lige siden direktørens fratrædelse er vi på avisen stødt på begge dele. Ikke noget konkret nok til, at vi kunne fortælle det til de borgere i kommunen, som ifølge anklageskriftet er blevet snydt for deres skattekroner. Men nok til, at vi har gravet i sagen. Struer Kommune har holdt det hele hemmeligt for offentligheden, og først nu hvor anklageskriftet er tilgængeligt, har borgerne udsigt til at få svar på nogle af de mange spørgsmål, der melder sig i kølvandet på sådan en sag. Hvis anklageren har ret i, at direktøren gennem godt to år har stoppet mere end 120.000 kroner i egen lomme, efterlader det en række spørgsmål til kommunen. Hvordan kunne det finde sted så længe, uden at blive bemærket i den interne revision? Ethvert træk på kreditkortet skal følges af et bilag for udgiften, så lavpraktisk tyveri på denne måde burde være umuligt at gennemføre over længere tid. Er der styr på revisionen nu? Og hvorfor gik der mere end en måned fra direktørens afgang til en politianmeldelse? Sagen er endnu en alvorlig ridse i lakken på den engang så flotte danske tillid til håndteringen af vores fælles pengekasse. Engang var tyveri og underslæb i det offentlige nærmest utænkeligt, men sagen her er blot en af flere - og langt mere omfattende - sager om embedsmænd, der har stoppet offentlige penge i egne lommer. Svindel med vores fælles midler er gift for samfundet, men det må og skal frem i lyset. Fuld offentlighed er yderst vigtigt, hvis vi skal have tilliden tilbage. Her på avisen stiller vi spørgsmål og kræver svar, fordi ingen kan være tjent med, at kontrollen med vores skattekroner sejler. Der vil altid være uærlige personer, og de mange sager har vist, at kontrolapparatet er nødvendigt. Og hemmelighedskræmmeri når kontrollen svigter hører ingen steder hjemme.

Struer

Kommunaldirektør sagde op på grund af sygdom: Nu er han sigtet for kreditkortsvindel

Annonce