Annonce
Kultur

Bogbussen kører igen til august

Bogbussen kører igen efter sommerferien. Pressefoto

Lemvig: Bogbussens dæk er næsten groet fast i garagegulvet i forbindelse med den lange, ufrivillige pause under coronanedlukningen. Men fra mandag den 9. august satser Lemvig Bibliotek på, at bussen igen kan opleves på kommunens veje og holdepladser.

- Vi ved, at rigtig mange har manglet bogbussen, og vi har også savnet at være på landevejen og møde folk, siger chauffør Bjarne Kristiansen. Han har dog ikke været på pause ligesom bussen under coronanedlukningen. Siden december har han kørt flere end 3.000 færdigpakkede bogposer ud til lånere i hele kommunen, så folk på den måde stadig kunne bruge biblioteket.

Men når skolernes sommerferie slutter, starter bogbussen. Sandsynligvis vil der stadig være nogle restriktioner i forhold til antal besøgende ad gangen og håndsprit, men det bliver meldt ud på bibliotekets hjemmeside. Her kan bussens nye køreplan med enkelte ændringer også ses, ligesom den kan hentes på biblioteket.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

Den sidste mink er kørt til forbrænding, men bekymringerne er langt fra begravet: - Jeg står med et hus, der ikke kan sælges

Annonce