Annonce
Navne

Bo Nørgaard ny salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S

Adm. direktør Morten Krusborg til venstre byder salgschef Bo M. Nørgaard velkommen. Pressebillede
Bo Nørgaard kommer fra en stilling som produkt- og salgschef hos N.C. Nielsen.

Ulfborg: Bo Nørgaard er 1. juli ansat som salgschef hos Nicolaisen & Larsen A/S. Bo Nørgaard får dermed ansvaret for hele salgsteamet samt alt salg af nye JCB produkter og brugte maskiner i Danmark.

Han kommer med en stærk baggrund indenfor salg og kommer fra en stilling som produkt- og salgschef for Heavy duty maskiner hos N.C. Nielsen.

Bo Nørgaard har stor erfaring indenfor teknisk salg til både landbrug og entreprenørbranchen samt til industrikunder.

- Jeg glæder mig til at komme i gang hos Nicolaisen & Larsen A/S og være med til at stå spidsen for en af de stærkeste brands på markedet, jeg ser frem til være med til bidrage til den positive udvikling sammen med den øvrige ledelse, siger Bo Nørgaard i en pressemeddelelse om ansættelsen.

Bo Nørgaard er bosiddende i Hurup Thy med sin kone og deres to drenge med begge ben plantet i den vestjyske mul.

- Vi er glade for at Bo Nørgaard er startet hos os og det er vi sikre på at mange af vores kunder også vil være. Han kender allerede mange af kunderne, og med hans mange års erfaring indenfor teknisk salg og kendskab til branchen vil han også hurtigt få noget fra hånden og være med til at bringe firmaet frem imod de strategiske pejlemærker, der er sat, siger Morten Krusborg, administrerende direktør hos Nicolaisen & Larsen A/S.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Sheriffens farvel

I skåltaler bryster vi os ofte af, at vi i Danmark har et neutralt embedsmandsværk. Ministre og politikere kommer og går - men embedsmændene består. Den test består politidirektør Jens Kaasgaard med glans. Alene i sin tid som først politimester i Holstebro og siden politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politikreds har han overlevet ni justitsministre, og har holdt sig ude af de store skandaler. Efter næsten 43 år - heraf 22 som øverste leder for politiet i Holstebro - har han frivilligt valgt at sige farvel, og det bliver et par store sko, som hans allerede udnævnte efterfølger skal fylde ud. Kaasgaard har spillet en stor rolle i forhold til at få politihovedkvarteret placeret i Holstebro i forbindelse med den store politireform i 2006 - og han har også formået at få alle de nye administrative funktioner, som er blevet kredsen tildelt, til at fungere, så der stort set ikke har været kritik af ”udflytningen” af op mod 600 administrative politistillinger til det vestjyske. Det er faktisk ganske imponerende. Det var Tvind-sagen, der i sin tid gav ham øgenavnet "sheriffen fra Holstebro”. Og ser man alene på resultaterne; på opklaringsprocenterne og sagsbehandlingstiderne er der ikke mange fingre at sætte på sheriffen. Men politiet er andet end målbare resultater i regneark, og historien om politiet og Kaasgaard er også, at han har været med til at nedlægge flere mindre politistationer og nærbetjente, som blev set som en værdi i de lokalsamfund. Effekten af disse centraliseringerne er næppe målbar i forhold opklaringsprocenten, men derfor kan den jo godt betyder noget i den måde, som politiet bliver opfattet på, og i forhold til nærheden til borgerne. Det er næppe uden spænding, at de omkring 1300 ansatte ved politiet i det midt- og vestjyske skal have en ny chef. Mange har aldrig haft andre end Kaasgaard som øverste chef, og selv om han bestemt også har haft sine kritikere, så har de vidst, hvor de havde ham: Altid loyal overfor de politiske beslutninger, altid med et strategisk blik for fremtiden og med politihjertet bankende for Midt- og Vestjylland.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];