112

Blotter på spil: Først i anlægget - så på havnen

Arkivfoto: Michael Bager

Struer: Ordensmagten fik torsdag klokken 14.16 en anmeldelse, der gik på, at der gik en blotter rundt i anlægget i Struer med bukserne nede. Det oplyser lokalpolitiet i Holstebro.

Denne blotter henvendte sig ifølge anmeldelsen til nogle unge piger, og politiet runderede efterfølgende i området uden at finde manden. Betjentene havde dog også kun et begrænset signalement at gå med - sorte joggingbukser med hvide striber, og han røg.

Klokken 15.15 kom så endnu en anmeldelse i samme kategori. En mand med bukserne nede og sin penis i hånden havde nu været en tur på havnen i Struer, hvor han på Kulgade havde opsøgt en yngre kvinde.

Signalementet var denne gang noget mere omfangsrigt - mand, dansk af udseende, 20-30 år, 175-185 centimeter høj, spinkel kropsbygning, lyst hår, iført sort jakke, sorte bukser, mørke sko, og han bar en sort rygsæk.

Politiet tror, at der er tale om den samme mand i de to tilfælde - dels på grund af den korte tid imellem og dels ligheden i de forurettede, han opsøgte.

Yderligere kan det oplyses, at der for et par måneder siden fandt lignende forhold sted, og at der heller ikke er fundet en gerningsmand til disse, så politiet hører meget gerne, hvis nogen har set noget eller i øvrigt kan hjælpe med oplysninger.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

DNA-test fastslår: Det var en ulv som dræbte stor kvie ved Råsted

Ulfborg/Vemb

Medlemmerne flygtede efter sag om grusvej: Nu ser det lysere ud for MC-klubben

Fodbold For abonnenter

Sådan skal HB forlænge det forrygende forår

112

Brød ind i friluftsbadet og stak af med pengene

Struer

Klar til første spadestik til kunstgræsbane

Holstebro

Brugs udsat for røveri: Blev truet med 'pistol'

Holstebro For abonnenter

Kæmpevarehus har nye store byggeplaner i Holstebro

112

Vej kortvarigt lukket efter færdselsuheld

Annonce