Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til sportsåret 2022

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det nye år tegner til at blive et stort sportsår for danskerne. Både på cyklen og på banen skal danskere nemlig i aktion, og vi skal endda være værter for en af cykelsportens største begivenheder. Så selvom fodbold-sommeren 2021 nok vil stå skarpt i mange danskeres hukommelse et stykke tid endnu er der i 2022 et hav af mindeværdige events, der uden tvivl vil få dig op ad sofaen og i de rød-hvide farver. Der er derfor også god grund til at finde kalenderen frem og markere de vigtigste turnerings- og løbsdatoer så du er klar til året og de mange spændende opgør det byder på. Læs videre for at få en kort guide til hvor og hvornår de danske spillere og ryttere skal i aktion.


Annonce

Håndbold 

Allerede i januar 2022 skal de danske håndboldherrer i aktion til EM. Turneringen finder sted i Ungarn og Slovakiet og løber fra d. 13 - 30 januar. Det danske herrelandshold er forsvarende VM-mestre så der er endnu en stor titel at spille om ved årets turnering, hvor Landin og co., ledet af Nikolaj Jacobsen, skal bevise at de kan spille med om guldet mod de helt store håndboldnationer som Spanien, Frankrig og Kroatien. Hvis du vil vide mere om kampene og de andre kvalificerede hold kan du finde et EM 2022 kampprogram så du er helt klar til turneringen og kan orientere dig om resultater og gruppespil. Ellers gælder det bare om at hoppe i de rød-hvide farver og samle vennerne til en omgang håndbold i verdensklasse.


Cykling

Indenfor cykelsporten er Tour de France for de flestes vedkommende årets højdepunkt. I år er der dog god grund til at glæde sig endnu mere da Tour de France i juli 2022 starter i Danmark. Rytterne bliver sendt afsted på årets løb med en enkeltstart i København, og kører derfra fra Roskilde til Nyborg med en storslået afslutning over Storebæltsbroen før den sidste etape i Danmark, der køres fra Vejle til Sønderborg. Det tegner til at blive en stor cykelfest og der er mange gode muligheder for at følge løbet og stå i første række på de mange ruter rundt omkring i landet. Hvis du vil opleve løbet på egen krop kan du også cykle dele af etaperne på egen hånd og føle dig som en del af det legendariske løb.


Fodbold 

De fleste har nok ikke glemt fodboldlandsholdets imponerende præstation til EM 2021, der fik en hel nation til at hoppe i de rød-hvide farver og støtte danmarks drenge helt til semifinalen. Fodboldfeberen greb både de rutinerede fans og dem, der ellers ikke interesserede sig for fodbold, og sommeren blev for mange næsten en ny ‘92, hvor nationen samlede sig bag landsholdet, der mod alle odds kæmpede sig videre i turneringen. Heldigvis skal vi da heller ikke vente længe på at se holdet i aktion igen. VM i fodbold bliver nemlig afholdt i Qatar i slutningen af 2022, og Danmark har allerede sikret sig en billet direkte til slutrunden efter en række imponerende sejre i efteråret 2021. Så find klaphatten og fadølsanlægget frem, og glæd dig til et brag af en turnering.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.