Annoncørbetalt indhold

Bliv 5G-ready med den lynhurtige Samsung Galaxy S20

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

5G er ikke længere blot en fortælling. Det er nemlig blevet til en virkelighed, og det betyder for dig, at du nu kan få en endnu hurtigere forbindelse på din smartphone. Dog er det de færreste, der får mulighed for at nyde godt af den hurtige forbindelse, men Samsung har heldigvis gjort det nemt for dig.

For med 2020-modellen i deres Galaxy-serie giver de dig mulighed for at surfe løs med 5G-netværket. Det er ikke det eneste, som Samsung Galaxy S20 kan, og lige her kan du læse meget mere om, hvordan du bliver 5G-ready med denne model, og hvorfor det er det perfekte valg af smartphone i 2020.

Annonce

Samsung Galaxy S20 er høj kvalitet til en stærk pris

Balancen mellem kvalitet og den gode pris har i de seneste år været vanskelig for særligt Apple, der er en af danskernes foretrukne producenter af smartphones. For jo flere specifikationer, desto dyrere bliver de forskellige modeller. Og selvom det er en generel tendens, har Samsung formået at give dig en Samsung Galaxy S20 pris, der er svær at sige nej til.

For du får nemlig meget for pengene. Du får et tredobbelt bagkamera med 64 MP, et frontkamera med 10 MP og en 5G-ready smartphone. Derudover kan du nyde godt af kreative kamerafunktioner, en kraftig processor og en stor batterikapacitet. Så slipper du nemlig for en smartphone, der ikke holder hele dagen.

Annonce

Fremtiden ligger i 5G

Samsung Galaxy S20 er en af de få smartphones i dag, der allerede nu søger mod fremtiden. Det er nemlig de færreste smartphones, der er klar til 5G, men det får du med Samsung Galaxy 2020. Den er klar til at modtage det forbedrede wi-fi-signal på din telefon, der giver dig en bedre oplevelse, når du surfer løs på nettet.

Bor du allerede nu i nærheden af en 5G-mast, som i begyndelsen af september blev taget i brug, kan du få glæde af en lynhurtig forbindelse. Hvis ikke, så går der ikke lang tid, før 5G dækker langt størstedelen af landet.

Annonce

Her er, hvad du skal vide om 5G

Men hvad er det med 5G, der gør det til noget særligt? Det er ikke bare én ting, der gør den nye mobilteknologi til noget særligt. I stedet er der flere parametre, der spiller en rolle ved 5G, som siden september har været en del af de danske smartphonebrugeres liv.

5G er ikke bare hurtigere end 4G, som vi bød velkommen for få år tilbage. Derimod kan du forvente en hastighed, der kan blive helt op til 100 gange hurtigere. Samtidig bidrager 5G til, at man kan få adgang til lynhurtigt mobilnet, der gør det muligt at arbejde med forbindelsen mellem mennesker og teknologi på en helt ny måde.

Det er også 5G, der skal tage verdens teknologi til et nyt niveau. Her taler vi blandt andet om de selvkørende biler, men heldigvis sker der hele i det rette tempo. 5G er altså fremtiden på mange forskellige punkter, og med en Samsung Galaxy S20 i hånden får du lov til at være en del af fornøjelsen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.