Annonce
112

Blev snydt, gik på værtshus og kontaktede så politiet

Holstebro: En 28-årig mand skulle lige bruge en times betænkningstid, inden han lørdag aften kontaktede politiet og fortalte, at han var blevet snydt af en gruppe unge mænd.

Ifølge den 28-årige ville han bare være hjælpsom, da han mødte gruppen af unge mænd med udenlandsk baggrund i Vestergade.

De fortalte den 28-årige, at de havde problemer med at hæve penge i en hæveautomat, og bad den 28-årige hæve penge, som de så vil overføre via mobilepay.

- Først hæver den 28-årige 500 kroner, og derefter 1000 krone, som gruppen tager. Men de overfører aldrig nogle penge, fortæller Knud Lauridsen.

Tyveriet foregik mellem klokken 22 og 22.30, men først klokken 23.35 henvendte den 28-årige mand sig til ordensmagten:

- Det viser sig, at han lige har været et smut på værtshus i en time. Han var nok lidt rystet over situationen, fortæller Knud Lauridsen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lyden af image-tab

Mens Struer Kommune forsøger at markedsføre sig som Lydens By, er det lige nu lyden af den ene dårlige historie efter den anden, som rammer byen og ikke mindst dens borgere. I januar var det den tidligere kommunaldirektør Mads Gammelmark, der kom i søgelyset, da det kom frem, at han havde brugt det kommunalt udleverede kreditkort til utal af privathævninger. Op til sidste weekend blev havnechefen så fritaget for tjeneste, da kommunen havde ”mistanke om uretmæssigheder i ansættelsen", som formuleringen lød. Og tirsdag var den gal igen, igen. Nu kom det frem, at flere chefer i kommunen havde brugt deres kommunale kreditkortet til formål, det er mere end vanskeligt at se det kommunale formål med. Hvorfor skal skatteyderne eksempelvis betale for et barbesøg i Vejle? Ret skal være ret, det er ude i småtingsafdelingen, at der er fundet uregelmæssigheder for i den seneste sag, der er kommet i kølvandet på Gammelmark-sagen. Men den er sammen med de andre sager med til at tegne et billede af, at der ikke har været ret meget styr på bilagene i kommunens top. Tidligere borgmester Mads Jakobsen (V) ærgrer sig forståeligt nok over sagerne:"Der sker rigtig mange gode ting i Struer, og det her kommer bare til at skygge for det, og det, synes jeg ikke, Struer fortjener”, siger han gårsdagens avis. Det har Mads Jakobsen ret i. Borgerne fortjener det hvert fald ikke. De har ikke kommunale kreditkort, og de har intet ansvar for den svigtende kontrol. Borgerne kan bare se til, mens deres kommune bliver sat i forbindelse med den ene dårlige sag efter den anden, som involverer personer, der har siddet i betroede offentlige stillinger. Retfærdigt eller ej, så koster sagerne i form af et stort overtræk på kommunens image-konto. Man må for borgerne håbe, at der ikke ligger flere skeletter og venter på at falde ud af de kommunale arkivskabe, og at en ny kommunaldirektør kan være med til at få sat en stopper for problemerne. Der er trods alt en grænse for, hvad man kan holde til at høre på og om - også i Lydens by.

Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Annonce