Annonce
Lemvig

Blev overfaldet i eget hjem: Røvere ville have adgang til mobilepay og netbank

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, så de nærmere omstændigheder omkring røveriet er fortsat uklare. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Ramme: En 28-årig mand fra Ulsted ved Aalborg blev tirsdag eftermiddag varetægtsfængslet i fire uger sigtet for at have været en del af en gruppe mænd, der tilbage i januar begik røveri mod en mand i Ramme.

Her blev en mand bosat på Strøggade sent om aftenen 15. januar udsat for vold og trusler i sådan en grad, at han var tvunget til at udlevere sin adgang til netbank og mobilepay til gerningsmændene.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre, så de nærmere omstændigheder omkring røveriet er fortsat uklare. Men ifølge sigtelsen blev offeret udsat for flere slag i ansigtet i forbindelse med røveriet.

Hvilke relation ofret og gerningsmændene har til hinanden er også uklart. Men da sigtelsen lyder på røveri og ikke hjemmerøveri, indikerer det, at gerningsmændene og forurettede har en forudgående relation.

Ud over den 28-årig mand, der blev fængslet tirsdag, så sidder der allerede en person fængslet i sagen, ganske som politiet leder efter yderligere medgerningsmænd på fri fod.

Ifølge Nordjyske blev den 28-årige mand anholdt af kampklædt betjente med trukne våben.

Politiet siger dog, at det skyldes at man ikke ville tage nogle chancer. Hos den 28-årige mand fandt man desuden flere knive og peberspary, som han også er blevet sigtet for at være i besiddelse af.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce