Annonce
Navne

Blandt ni ansøgere: Ny skoleleder fundet i egne rækker

Mads Foged Søndergaard har både praktisk erfaring som afdelingsleder og har diplomuddannelse i ledelse. Foto: Holstebro Kommune
Der var ni ansøgere til stillingen som skoleleder på Ulfborg Skole. Valget er faldet på en af skolens nuværende afdelingsledere, Mads Foged Søndergaard.
Annonce

Ulfborg: Så er der fundet en ny leder til Ulfborg Skole - og ansigtet vil af børn og forældre være velkendt.

Stillingen besættes af den nuværende afdelingsleder for mellemtrinnet, Mads Foged Søndergaard, der de seneste tre måneder har været konstitueret skoleleder.

- Ulfborg Skole får en respekteret og arbejdsom leder, som er meget optaget af, at alle børn skal lykkes, og at der skal være et tæt samarbejde mellem almenområdet og specialområdet. Mads går op i at være tydelig som leder, og mange kender ham som ordentlig, ansvarlig og inddragende, siger skole- og rådgivningschef, Peter Fogde Mikkelsen.

Der var otte andre ansøgere til skolelederjobbet.


Ulfborg Skole får en respekteret og arbejdsom leder, som er meget optaget af, at alle børn skal lykkes.

Peter Fogde Mikkelsen, skole- og rådgivningschef


Mads Foged Søndergaard er 39-år. Han har arbejdet på Ulfborg Skole i tre år, og inden da var han lærer på Mejrup Skole i mere end et årti. Han er uddannet fra Nørre Nissum Seminarium i 2007 og har de seneste år taget adskillelige moduler i Diplom i ledelse.

På Ulfborg Skole går der 325 elever i 0.- 9. klasse. Skolen har også styrkeklasser (tidligere specialklasser) for alle årgange samt en erhvervsklasse i udskolingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

De kommer med musik for alle pengene

Annonce