Annonce
Navne

Bjørn fra Vemb valgt ind i LandboUngdoms landsledelse

Bjørn Lisbygd Nielsen. Pressefoto
Bjørn Lisbygd Nielsen har i lang tid sat sit store præg på arbejdet i Lemvigegnens LandboUngdom og i Region MidtVest. Nu er han valgt ind i ungdomsorganisationens landsledelse og skal være med til at træffe større og strategiske beslutninger.
Annonce

Vemb: Den 25-årige Bjørn Lisbygd Nielsen har været medlem af LandboUngdom, siden han var 17 år, og har deltaget i og arrangeret et utal af aktiviteter. Det er sket i lokalforeningen Lemvigegnens LandboUngdom og i Region MidtVest.

Nu har han taget et skridt op ad stigen i ungdomsorganisationen og blev på årsmødet den 26. september valgt ind i landsledelsen.

- Jeg har altid vidst, jeg på et tidspunkt ville stille op til landsledelsen, og det var så nu. Heldigvis blev jeg valgt ind, og jeg glæder mig meget til arbejdet og udfordringen, siger Bjørn Lisbygd Nielsen, der er bosat i Vemb sammen med kæresten Vibeke.

Bjørn Lisbygd Nielsen vil huske sine lokale rødder, når han skal være med til at tage landsdækkende beslutninger i LandboUngdom.


Jeg synes nu, jeg har noget at byde ind med. Båden inden for foreningslivet og økonomi og ledelse

Bjørn Lisbygd


- Jeg synes, det er spændende at være med til at præge den samlede udvikling i organisation, men det skal gøres med udgangspunkt i det lokale. Det må ikke være topstyret, vi skal som landsledelse hjælpe og støtte det lokale arbejde, siger Bjørn Lisbygd Nielsen.

Til daglig er Bjørn Lisbygd Nielsen studerende på uddannelsen Agro Business Manager, og han håber, han kan bruge sin viden fra studiet til at udvikle LandboUngdom.

- Jeg synes nu, jeg har noget at byde ind med. Båden inden for foreningslivet og økonomi og ledelse, siger Bjørn Lisbygd Nielsen.

LandboUngdom har på landsplan cirka 4000 medlemmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Lemvig

Elevernes trivsel er helt i top

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce