Annonce
Rejser

Billund-Tokyo t/r for under 3000 kr.

En returbillet fra Billund til Tokyo er nu mere end 400 kroner billigere end den hidtil laveste pris på strækningen. Foto: Kakidai/Wikimedia Commons

Hvis man drømmer om at besøge fjerne rejsemål, har flybilletterne aldrig været billigere end nu. Det fremgår af Dansk Flyprisindex' seneste opgørelse, som gælder afrejse i uge 48 med køb af billet fire uger tidligere.

Travelmarket.dk tjekker hver fjerde uge prisen på flybilletter til 10 europæiske og 10 oversøiske byer med afrejse fra Billund, København og Hamborg, og især flyrejser til fjerntliggende destinationer er lige nu ekstraordinært billige. For eksempel koster billigste billet Billund-Tokyo t/r 2810 kroner. Den hidtil billigste billet på den rute var 3222 kroner.

Skal man til Johannesburg i Sydafrika, kan man - uanset hvilken af de tre lufthavne, man flyver ud fra - komme af sted til en lavere pris end hidtil målt i uge 48. Fra Billund for 3068 kroner og fra Hamburg blot 2641 kroner. På flere andre ruter er priserne også rekordlave.

Ole Stouby, direktør i Travelmarket.dk, ser ikke noget tegn på, at flybilletterne pludselig skulle blive dyrere. Tværtimod forventer han fortsat fald i 2020 på grund af hård konkurrence mellem flyselskaberne. /thor

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Lad briterne komme ud og lad os komme videre

Fredagens fintælling efter parlamentsvalget i Storbritannien torsdag kunne umuligt rokke ved den overbevisende sejr til Boris Johnson og hans konservative parti. Absolut flertal i Underhuset betyder, at briterne og resten af EU nu sandsynligvis endelig kan komme videre. Brexit bliver en realitet inden udgangen af januar. Det er briternes valg - først ved brexit-afstemningen for tre år siden - og nu igen ved at give de politikere, som lover en hurtig afklaring, et klart flertal. Udtrædelsen af EU er grundlæggende en sørgelig beslutning, som giver både briterne alle os andre masser af udfordringer. Men det er også en demokratisk beslutning, og det skal man selvfølgelig respektere. Tilbage står kun at få det til at ske. Uanset om man er tilhænger eller modstander af EU - eller for eller imod briternes ønske om at forlade samarbejdet - kan man nu glæde sig over udsigten til at slippe ud af det tåbelige ingenmandsland, det internationale samarbejde har befundet sig i alt for længe. Også her i området har især erhvervslivet sukket efter en afgørelse. Den ser nu ud til at være faldet, og vi kan alle sammen begynde at indrette os efter fremtiden. Briternes beslutning har store konsekvenser for fiskeriet og for de virksomheder, der eksporterer til området. Men det får også indflydelse på danske virksomheder, som arbejder inden for samme område, som britiske eksportvirksomheder. Blandt andet inden for landbruget handler det derfor nu om at udnytte de ekstra muligheder, som brexit skaber. Hvis briterne får sværere ved at eksportere til EU, åbner det muligheder for, at andre kan få en større bid af kagen. En fornuftig samarbejdsaftale bliver afgørende for briterne, mens den i sidste ende næppe kommer til at rokke meget ved den enkelte danskers hverdag. For erhvervslivet handler det mest af alt om stabilitet, og den har vi nu udsigt til for første gang i flere år.

112

Kiosk ramt af indbrud

Annonce