Annonce
Erhverv

Spjald-virksomhed planlægger endnu en udvidelse: Ny plan skal sikre udvikling

Det er området her omkring Billig-arbejdstøj og Spjald Lægehus, der nu skal udarbejdes en lokalplan for. Foto: Google Gade
Den succesrige Spjald-virksomhed har fået grønt lys: Planlægningsarbejde af et område på tre hektar ved Ølstrupvej kan gå i gang; det vil sikre fremtidig udviklingsbehov, siger direktør Tommy Søndergaard.

SPJALD: Det går forrygende for Billig-arbejdstøj. Så forrygende, at direktør Tommy Søndergaard nu forbereder sig på, at det kan blive nødvendigt at udvide lageret og kontorlokalerne.

- Det er ikke sådan, at vi her og nu skal i gang med at bygge, og vi kommer nok heller ikke i gang i 2022; men vi vil godt være forberedt, hvis det skulle blive nødvendigt, siger han.

Derfor har Billig-arbejdstøj søgt om at få udarbejdet et nyt plangrundlag for et område på cirka tre hektar til det, der hedder "erhvervsformål og centerformål" ved Ølstrupvej 2A.

Annonce

Billig-arbejdstøj har tidligere købt nogle arealer omkring naboen, Spjald Lægehus, og de arealer ønsker Tommy Søndergaard inddraget i en ny lokalplan, der skal muliggøre opførelsen af en ny lagerhal og dermed sikring af virksomhedens fremtidige udviklingsmuligheder.

En ny lokalplan vil ikke bare være til fordel for Billig-arbejdstøj; den vil også sikre lægehusets fremtidige udviklingsmuligheder.

Sagen har lige været behandlet på teknik- og miljøudvalgets seneste møde, og her gav politikerne grønt lys til, at planlægningsarbejdet kan gå i gang.

Rettidig omhu

- Vi har været inde i en god udvikling, og vi kan se, at det er nødvendigt at sikre os for fremtiden, selv om vi altså ikke har sat en konkret dato på, hvornår vi gå i gang. Men vi ved, at planlægningsarbejdet tager tid, så man kan sige, at ved at få det på plads nu, viser vi rettidig omhu, siger Tommy Søndergaard.

Vi har været inde i en god udvikling, og vi kan se, at det er nødvendigt at sikre os for fremtiden, selv om vi altså ikke har sat en konkret dato på, hvornår vi gå i gang.

Tommy Søndergaard, direktør, Billig-arbejdstøj.

I teknik- og miljøudvalget bakkede politikerne helt op om Billig-arbejdstøjs planer.

- Det vil være med til at understøtte virksomhedens vækst, siger teknik- og miljøudvalgsformand John G. Christensen (S), der samtidig peger på, at en ny lokalplan også vil være med til at sikre en hensigtsmæssig anvendelse af virksomhedens og lægehusets arealer i forhold til andre arealer i området.

Billig-arbejdstøj - der blev vinder af Erhvervsprisen 2020 - tog så sent som i 2020 sit nye robotlager i brug. Oprindeligt var det planlagt med 18 robotter, men allerede da lageret blev taget i brug i efteråret 2020, var antallet af mekaniske medarbejdere øget til 30, og i foråret 2021 blev det udvidet endnu engang, så det rummer 36 robotter.

Og når den nye lokalplan er på plads, er der altså rum for yderligere ekspansion.

Annonce
Sport

Cheftræner sygemeldt på ubestemt tid med stress - Uhrenholt tager over

Danmark

Torsdagens coronatal: Yderligere 4680 er smittet med corona - antallet af indlagte falder med 12

Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

De er de mest vaccinerede men også de mest smittede

forside For abonnenter

Sådan ser tallene ud: Her er ugens regnskaber fra Nordvestjylland

Vestjylland

Se hvem der bliver formand for hvad: Region Midtjyllands nyvalgte regionsråd har konstitueret sig

Struer

Georg kom på tidlig pension: - Jeg er sgu slidt

Katrine er erfaren sygeplejerske og alenemor til tre: - I et eksternt vikarbureau tjener man det dobbelte i timen

Struer For abonnenter

Panik i venteværelset: Lægen lukker, hvad gør vi nu?

Erhverv

Bagermester i kovending: Åbner igen med det samme

Struer

Mistanke om Omikron-smitte på landsbyskole: Klasse sendt hjem sammen med halvdelen af lærerstaben

Skal man absolut fyre krudt af, bør det begrænses til mellem klokken 24 og 01 nytårsaften. Bum!

Vestjylland

De praktiserende læger må nu vaccinere mod covid-19 - fra fredag kan du se, om din egen læge tilbyder vaccine

Erhverv For abonnenter

Tre brud på tre år: - Jeg tror, det er vigtigt, at man nyder at leve livet, når man er her. Det lyder så fint, men jeg mener det faktisk alvorligt

Holstebro

Nyvalgt byråd ramt af corona til første møde: To måtte blive hjemme

Annonce