Annonce
Navne

Bilfirma i Holstebro kåret til årets VW-forhandler i 2020

- Det er jo altid dejligt at vide, at man har styr på tingene, siger salgsdirektøren for Volkswagen Holstebro - Tang Biler, Martin Tang, der her er fotograferet ved en tidligere lejlighed. Arkivfoto: Ninna Pirchert
Volkswagen Holstebro - Tang biler er glad for og stolt af kåringen. - Men det gælder om ikke at hvile på laurbærrene, mener salgsdirektøren.

Holstebro: Alle landets 53 VW-forhandlere konkurrerer hvert år om prisen som årets VW-forhandler. Ud fra otte forskellige målepunkter som kundetilfredshed, service, salg af reservedele og serviceaftaler scorer forhandlerne point hver måned.

I 2020 var det Volkswagen Holstebro - Tang Biler, der samlet set opnåede det højeste antal point og dermed blev kåret som årets VW-forhandler 2020.

- Det er vi da glade for og stolte af. Det er jo altid dejligt at vide, at man har styr på tingene, men vi er i branche, hvor alt lynhurtigt kan ændre sig, siger Martin Tang, der er salgsdirektør for Volkswagen Holstebro.

- Så det gælder om ikke at hvile på laurbærrene, men vi er da stolte af, at have så dygtige ansatte, der giver mulighed for, at sådan noget kan lade sig gøre, tilføjer salgsdirektøren.

Før i tiden var der knyttet en større pengepræmie til hædersbevisningen. Sådan er det ikke mere. Helt tomhændet går bilfirmaet dog ikke fra kåringen.

- Ledergruppen skal ud og spise en middag med VWs ledergruppe, og så er der 25.000 kroner til en fest for de ansatte, men den er vi jo nødt til at vente med, til vi kan holde den i mere normale rammer, siger Martin Tang med henvisning til corona-begrænsningerne.

Volkswagen Holstebro, der også forhandler Seat-biler, har 35 ansatte.


Vi fik et resultat i 2020, der var ok og ganske acceptabelt. Det blev i hvert fald bedre end forventet, selv om det var mindre end resultatet i 2019.

Martin Tang, salgsdirektør


2020 var for bilfirmaet et år, hvor det gik op og ned.

- Året startede skævt ud, men sluttede stærkt af, som det gjorde for branchen som helhed. Vi fik et resultat i 2020, der var ok og ganske acceptabelt. Det blev i hvert fald bedre end forventet, selv om det var mindre end resultatet i 2019, konstaterer han.

2021 har indtil videre været et svært år at være bilforhandler i.

- Nu bliver det interessant at se, om vi kan vende bøtten og få indhentet det tabte, lyder det fra Martin Tang.

Fra den 1. marts blev det igen muligt at besøge bil-forhandleren, der tilbyder mulighed for at booke en salgsrådgiver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce