Annonce
112

Fem biler i uheld i morgentrafikken: Ung bilist overså kø

Mindst to biler var tirsdag morgen involveret i et trafikuheld syd for Lemvig. Foto: Jesper Lundsgaard
Fem biler involveret i harmonikasammenstød
Annonce

Rom: Morgentrafikken på Ringkøbingvej syd for Lemvig var tidligt tirsdag morgen udsat for forhindringer efter et trafikuheld.

Ifølge avisens foreløbige oplysninger var fem parter involveret i uheldet, der skete kort før klokken syv. Mindst to biler var involveret i et harmonikasammenstød, og begge biler fik en del buler.

Midt- og Vestjyllands Politi arbejder stadig med at finde ud af hændelsesforløbet i forbindelse med uheldet, men vagtchefen oplyser, at ingen personer er kommet noget til ved uheldet. Der blev dog sendt ambulancer til uheldsstedet.

Omkring klokken 8.30 tirsdag morgen var en medarbejder fra Dansk Redning i gang med den sidste oprydning efter uheldet. Trafikken kunne uden problemer passere uheldsstedet, da de to havarerede biler stod på en vigeplads ved siden af vejen.

--- OPDATERING ---

Politiet oplyser, at fem biler var involveret i uheldet tirsdag morgen, og at der var tale om et harmonikasammenstød.

Ifølge politiets oplysninger skete uheldet, da en bil, ført af en 19-årig mand fra Lemvigs vestlige opland, kort før klokken syv overså en mindre kø. Han ramte den sidste bil i køen, der blev ført af en 20-årig mand, der også kommer fra Lemvigs vestlige opland.

Derefter gik det slag i slag, og i alt fem biler var involveret i uheldet. Den tredje involverede bil i uheldet var ført af en 49-årig mand fra Lemvig, der blev skubbet op i den næste bil, ført af en 21-årig mand fra Lemvig. Den sidste involverede bil i uheldet var ført af en 26-årig kvinde fra Harboøre.

Ingen personer kom til skade ved uheldet, men der skete en del materiel skade på flere af bilerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Lemvig

Stjal brevpapir til bedrageriforsøg

Debat

Film. Selvfølgelig er det kultur

Holstebro

Udvalg vil ikke fyre: Millioner til SOSU-elever skal findes i budgetforhandlinger

Annonce