Annonce
112

Fem biler i uheld i morgentrafikken: Ung bilist overså kø

Mindst to biler var tirsdag morgen involveret i et trafikuheld syd for Lemvig. Foto: Jesper Lundsgaard
Fem biler involveret i harmonikasammenstød

Rom: Morgentrafikken på Ringkøbingvej syd for Lemvig var tidligt tirsdag morgen udsat for forhindringer efter et trafikuheld.

Ifølge avisens foreløbige oplysninger var fem parter involveret i uheldet, der skete kort før klokken syv. Mindst to biler var involveret i et harmonikasammenstød, og begge biler fik en del buler.

Midt- og Vestjyllands Politi arbejder stadig med at finde ud af hændelsesforløbet i forbindelse med uheldet, men vagtchefen oplyser, at ingen personer er kommet noget til ved uheldet. Der blev dog sendt ambulancer til uheldsstedet.

Omkring klokken 8.30 tirsdag morgen var en medarbejder fra Dansk Redning i gang med den sidste oprydning efter uheldet. Trafikken kunne uden problemer passere uheldsstedet, da de to havarerede biler stod på en vigeplads ved siden af vejen.

--- OPDATERING ---

Politiet oplyser, at fem biler var involveret i uheldet tirsdag morgen, og at der var tale om et harmonikasammenstød.

Ifølge politiets oplysninger skete uheldet, da en bil, ført af en 19-årig mand fra Lemvigs vestlige opland, kort før klokken syv overså en mindre kø. Han ramte den sidste bil i køen, der blev ført af en 20-årig mand, der også kommer fra Lemvigs vestlige opland.

Derefter gik det slag i slag, og i alt fem biler var involveret i uheldet. Den tredje involverede bil i uheldet var ført af en 49-årig mand fra Lemvig, der blev skubbet op i den næste bil, ført af en 21-årig mand fra Lemvig. Den sidste involverede bil i uheldet var ført af en 26-årig kvinde fra Harboøre.

Ingen personer kom til skade ved uheldet, men der skete en del materiel skade på flere af bilerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Gymnasiet må afskedige to undervisere

Leder For abonnenter

Læserbrev oversvømmer kommunens hjemmeside

Overskriften her er måske nok en stramning. Faktisk findes der kun et enkelt læserbrev på Holstebro Kommunes hjemmeside, men det er også nok til, at man må løfte et øjenbryn og undre sig. Under overskriften "Meninger om Storå oversvømmer dagbladets artikler" skriver kommunens natur- og miljøchef Torben Mølgaard om planerne for at sikre Holstebro mod oversvømmelser og adresserer samtidig nogle af de holdninger og kritikpunkter, forskellige borgere har rejst i artikler i denne avis. Indlægget præsenteres på kommunens hjemmeside netop som et læserbrev, og samme læserbrev har Torben Mølgaard sendt til avisen, som bragte det i sin fulde længde søndag. I avisen er det utvivlsomt et partsindlæg i en debat. Ovenikøbet et indlæg fra en person, som kan udtale sig om emnet med en overbevisende tyngde i kraft af sin stilling. Et meget velkomment læserbrev. Men skal det også opfattes sådan på kommunens hjemmeside? Altså som Torben Mølgaards holdning til debatten og til den kritik, visse kilder har rettet mod kommunens kamp mod oversvømmelserne? Det er svært at se det som andet. Og det åbner for en interessant diskussion: Kan enhver borger nu få adgang til forsiden af kommunens hjemmeside for at debattere aktuelle emner? Kan man få adgang til at bringe et læserbrev, hvis det er kommunens sagsbehandling, man er utilfreds med, eller gælder det kun, hvis det er avisens dækning af en sag, man er uenig i? Gælder muligheden for at få optaget sit læserbrev på kommunens hjemmeside alle, eller skal man være chefansat ved kommunen for at opnå det privilegium? Læserbrevsskribenten tager i sin tekst Holstebro Kommune til indtægt for indholdet med formuleringen: "...så finder Holstebro Kommune, at der er nogle påstande og meninger om mulige løsninger, som ikke kan stå uimodsagt." Måske er der således blot tale om en uheldig håndtering af begrebet læserbrev. Det er måske i virkeligheden information fra kommunen og ikke holdninger fra Torben Mølgaard. Forvirringen er stor, om end vi nu ved, at natur- og miljøchefen er uenig i visse holdningerne til sagen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];