Annonce
112

Fem biler i uheld i morgentrafikken: Ung bilist overså kø

Mindst to biler var tirsdag morgen involveret i et trafikuheld syd for Lemvig. Foto: Jesper Lundsgaard
Fem biler involveret i harmonikasammenstød

Rom: Morgentrafikken på Ringkøbingvej syd for Lemvig var tidligt tirsdag morgen udsat for forhindringer efter et trafikuheld.

Ifølge avisens foreløbige oplysninger var fem parter involveret i uheldet, der skete kort før klokken syv. Mindst to biler var involveret i et harmonikasammenstød, og begge biler fik en del buler.

Midt- og Vestjyllands Politi arbejder stadig med at finde ud af hændelsesforløbet i forbindelse med uheldet, men vagtchefen oplyser, at ingen personer er kommet noget til ved uheldet. Der blev dog sendt ambulancer til uheldsstedet.

Omkring klokken 8.30 tirsdag morgen var en medarbejder fra Dansk Redning i gang med den sidste oprydning efter uheldet. Trafikken kunne uden problemer passere uheldsstedet, da de to havarerede biler stod på en vigeplads ved siden af vejen.

--- OPDATERING ---

Politiet oplyser, at fem biler var involveret i uheldet tirsdag morgen, og at der var tale om et harmonikasammenstød.

Ifølge politiets oplysninger skete uheldet, da en bil, ført af en 19-årig mand fra Lemvigs vestlige opland, kort før klokken syv overså en mindre kø. Han ramte den sidste bil i køen, der blev ført af en 20-årig mand, der også kommer fra Lemvigs vestlige opland.

Derefter gik det slag i slag, og i alt fem biler var involveret i uheldet. Den tredje involverede bil i uheldet var ført af en 49-årig mand fra Lemvig, der blev skubbet op i den næste bil, ført af en 21-årig mand fra Lemvig. Den sidste involverede bil i uheldet var ført af en 26-årig kvinde fra Harboøre.

Ingen personer kom til skade ved uheldet, men der skete en del materiel skade på flere af bilerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Her bliver du taget virkelig godt imod

Leder For abonnenter

Overskud, der ikke kan beskattes

Man skal nærmest have et hjerte af sten, hvis man ikke kan blive bare lidt glad i låget af gårsdagens historie om de 350 ældre borgere, der var til julefrokost med steg, sild, Richard Ragnvald og brune kartofler. Er man i tvivl om, hvorvidt det var en succes, der skabte glæde blandt de ældre, skal man bare se på de medfølgende fotos, der er en sand eksplosion af glæde. Deltagerne var alle "brugere" af Kær.dk, Privathjælpen og TKC Mad, der havde lavet julefrokosten for deres private kunder, der i det daglige får leveret pleje, omsorg eller mad - og som sådan kan man godt kalde det "kundepleje" og "loyalitetsopbyggende". Man kan også bare lade mundvigene vende opad og anerkende, at de ældre faktisk havde en dejlig og festlig dag sammen med andre ligesindede - hvilket man alt for sjældent hører om. Når der kommer historier fra ældre- og plejesektoren er det oftest rædselsberetninger om dårlig bemanding, uværdige forhold med for få bade og borgere, der må finde sig i først at blive taget op ad sengen til middag af et evigt skiftende personale, der sætter dagsordenen. Der er næppe megen tvivl om, at mange kommuner enten ikke har prioriteret ældreservicen højt nok eller for længe har ignoreret den demografiske udvikling, og dermed ikke i tide har taget højde for det stigende pres på ældresektoren. Og der er næppe heller tvivl om, at man mange steder i ældresektoren vil have gavn af at være nogle flere hænder. Men historien om julefrokosten viser bare også, at alt ikke drejer sig om flere penge. De ansatte i de tre firmaer bag arrangementet bruger deres fritid på at servere og sikre, at julefrokosten kan afholdes. Det er et udtryk for både arbejdsglæde og nærvær. Det er overskud af den slags, som heldigvis ikke kan beskattes, men som der er så meget brug for. Det gælder både i forhold til at rekruttere personale til ældreplejen, og det gælder i forhold til troen på, at alt ikke bare kan måles og tidssættes i et kommunalt Excel ark. Godt gået.

Annonce