Annonce
Holstebro

Biler bankede sammen i kryds: Trailer slynget rundt i fodgængerfelt

Ved sammenstøddet blev traileren med haveaffald slynget op i luften og ned igen i et fodgængerfelt, hvor der til alt held hverken stod børn eller voksne. Foto: Lund
Til alt held stod der ingen fodgængere og ventede på grønt lys, da to biler sidst på formiddagen fredag kørte sammen i trafikeret kryds, tæt på gågaden.
Annonce

Holstebro: Hardy Kjeldgaard skulle bare ud på forbrændingen med en trailerfuld haveaffald. Men så langt nåede han ikke.

I lyskrydset Sønderbrogade/Kirkestræde bliver hans Toyota SportsVan påkørt i venstre side. Sammenstødet skete klokken 11.45 og var så voldsomt, at biltraileren blev slynget op i luften og rundt i fodgængerfeltet, og græs og grene blev spredt ud over det hele.


Uha, jeg er noget chokeret. Jeg har aldrig før været involveret i et uheld.

Hardy Kjeldgaard, fører af Toyota SportsVan'en.


Vidner og de involverede parter oplyser til avisen, at den 66-årige mand fra Struer kom kørende ad Sønderbrogade, forbi Musikteatret og Talentakademiet, og midt ude i krydset påkøres han af en bil, der kommer oppe fra Sønderbrogade og svinger til venstre ad Kirkestræde.

- Uha, jeg er noget chokeret. Jeg har aldrig før været involveret i et uheld, fortæller Hardy Kjeldgaard, der hurtigt fik hjælp af forbipasserende til at samle haveaffaldet op fra kørebanen og skubbet traileren op på fortovet.

Den yngre kvinde, der førte den venstresvingende bil, var ikke alene i bilen. Hun havde både mand og børn med.

- Der var grønt lys, og han kom i fart, fortæller den yngre kvinde, der ligesom Hardy Kjeldgaard var lettere rystet over det voldsomme sammenstød.

Der skete ingen personskade, men var stor materiel skade, især på Toyota SportsVan'en.

Der var ingen personskabe, men stor materiel skade. Toyota SportsVan'en havde fået et ordentligt tryk ind i venstre side, og venstre baghjul var punkteret. Foto: Lund
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Sport For abonnenter

Syv ting skal fikses, før Holstebro Idrætspark er klar til divisionsfodbold: Formand håber, det giver anledning til at fikse endnu flere

Annonce