Annonce
Holstebro

Bilbanko blev større succes

I år havde endnu flere spillere taget turen til sportspladsen ved Kulturhuset i Herrup for at deltage i bilbanko. Foto: Majbritt Bundgård Lauridsen
For andet år i træk blev der afholdt bilbanko i Herrup, og det blev en større succes end sidste års udgave.
Annonce

Herrup: Det er en velbesøgt begivenhed, når der afholdes banko-aften i Herrup Kulturhus, hvor 100-120 bankospillere anden torsdag i hver måned mødes til banko-hygge. Og som startskud til årets byfest i Herrup valgte man sidste år at starte en lidt anderledes tradition op. Nemlig bilbanko - hvor bordene i Kulturhuset er skiftet ud med spillernes egne bilkabiner - og hvor bilernes katastrofeblink skal tændes, og hvor der skal dyttes i hornet, når der bliver banko på pladen.

Sidste år - der var bilbankoens første år - dukkede 22 biler med 70 spillere op. Men i år har begivenheden sat ny rekord. 38 biler med 97 spillere i dukkede op for at dytte med.

- Så det blev da en større succes end sidste år, siger Majbritt Bundgård Lauridsen, der igen i år stod for arrangementet.

Til bilbanko'et havde arrangøreren ansøgt Slots- og Kulturstyrelsen om at låne en radiofrekvens for en aften. Det blev frekvens 94,5, som deltagerne så kunne tune ind på, og høre oplæsningen af numrene fra deres plads på sportspladsen ved Kulturhuset.

I årets udgave af banko'et, blev der 3400 kroner til overs, som skal gå til byens sommerfest. Allerede nu er arrangørerne igang med planlægningen af næste års udgave.

Fuld koncentration under spillet. Foto: Majbritt Bundgård Lauridsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce