Annonce
Holstebro

Bil har stået i 16 dage: Den bliver fjernet, lover politiet

I 16 dage har denne lille Chevrolet stået ved Stabyvej, efter den forulykkede, og det undrer borgere, at bilen ikke bliver fjernet. Privatfoto: Erik Rytter
Denne lille grå Chevrolet Kalos har stået efterladt siden 20. juni - og i mellemtiden er bagruden blevet smadret.

HUSBY: 20. juni blev en lille bil efterladt på Stabyvej med fronten kørt ned i grøften. Det ligner mest en bilist, som ikke har haft styr på sit køretøj. Og ikke en bil, som blot er skubbet ind til siden, fordi der har været problemer med motoren.

Det drejer sig om en metalgrå Chevrolet Kalot - en bilmodel, som blev solgt i Danmark frem til 2007. Nu undrer borgere i området sig over, at bilen ikke bliver fjernet.

I mellemtiden har der åbenbart været indbrud i bilen. I hvert fald er baggrunden blevet smadret.

Annonce

- Det ser vi ofte, hvis en bil kommer til at stå efterladt i lang tid et sted, siger Morten Bujakewitz, der er leder af lokalpolitiet i Holstebro.

Bilen står lidt øst for Husby - og den står i vejkanten i det østgående spor. Dog så langt fra vejbanen, at den ikke umiddelbart generer færdslen på stedet.

I øvrigt er nummerpladerne fjernet på bilen.

Der er sat markeringsbånd på bilen, så man kan se, at politiet har været forbi. På en seddel på bilen fremgår det, at politiet har været forbi 21. juni og konstateret, at pladerne var væk.

- Politiet er opmærksom på bilen, og vi sørger for, at den bliver fjernet, hvis ikke ejeren selv gør det. Men ejeren skal have en vis frist, siger Morten Bujakewitz.

Bilen på Stabyvej burde forlængst være fjernet, men den står der stadig. Privatfoto: Erik Rytter
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Baby-butik flytter

Holstebro

Stak af med møntsamling

Annonce