Holstebro

Betjente havde egentlig fyraften: Anholdt biltyv på vej ind for at handle

To betjente trak i arbejdstøjet tirsdag eftermiddag for at anholde en biltyv, selvom de havde fyraften. Arkivfoto: Søren E. Alwan
En 29-årig mand blev tirsdag eftermiddag anholdt og sigtet for flere forhold, efter at være blevet opdaget i stjålet bil.

Holstebro: En politibetjent fra Midt- og Vestjyllands Politi holdt egentlig fyraften, men i sin fritid tirsdag eftermiddag blev han opmærksom på en stjålen bil.

Han kørte efter den stjålne bil, indtil den parkerede ved et supermarked i Holstebro, og mens biltyven var i supermarkedet, tjekkede betjenten, om bilen stadig var meldt stjålet.

- Bilen var noget karakteristisk, fordi der står Bur Forsamlingshus på den, hvor den også var stjålet fra, fortæller Simon Skelkjær, vagtchef hos Midt- og Vestjyllands Politi.

Da den 29-årige mand kom ud fra supermarkedet og satte sig ind i den stjålne bil, pågreb betjenten ham. Betjenten fik tilfældigvis assistance af yderligere en betjent, som også holdt fyraften og som også var i supermarkedet.

- Betjentene legitimerer sig som politifolk og forsøger at anholde den 29-årige mand, men han modsætter sig og tumler lidt imod, fortæller vagtchefen.

De to betjente får dog anholdt den 29-årige mand fra Mors omkring klokken 16.30 tirsdag.

Bilen, hvor der står Bur Forsamlingshus på, blev stjålet fra netop forsamlingshuset natten til tirsdag, da der var indbrud i forsamlingshuset. Under indbruddet blev der stjålet to sæt bilnøgler. Indbrudstyven havde først forsøgt at komme af sted med en bil, men uden held. Der var bedre held med bil nummer to, som indbrudstyven kørte væk i, nemlig bilen som den 29-årige mand fra Mors blev set køre i tirsdag eftermiddag.

Den 29-årige mand blev derfor anholdt tirsdag klokken 16.30 sigtet for indbrud, tyveri af den ene bil og forsøg på tyveri af den anden bil. Betjentene fandt desuden den 29-årige mand i besiddelse af en kniv, så han er også sigtet for brud på knivloven, for kørsel uden kørekort og for at modsætte sig anholdelse.

0/0
Annonce
Holstebro

Miraklet udeblev: Cecilie tabte kampen

Holstebro

Efter kun fire dage: Vestjysk Stram Kurs-kandidat er fyret

Holstebro

To politikere fik røg af et par vestjyske kokke

Holstebro For abonnenter

Det er ikke flovt at sige man har brug for hjælp til eksamensangst

Holstebro

De pynter ikke, de har tvivlsom effekt, og de er lavet af miljøskadelig plastik - Lars Stampe har ny idé til valgplakater

Holstebro For abonnenter

Til minde om en mand, hvis kælenavn sagde alt: "Tivoli Hans"

Holstebro

Ligger i strid med kommunen: Vi er både magtesløse og helt til grin

Holstebro

Ikke flere heste med feber: Nu lysner det for rideklubben

Annonce