Annonce
Struer

Betjent skulle have vidnet i retten - men det havde han glemt

29-årig mand fra Struer må vente på sin dom i nogle måneder endnu. Arkivfoto: Morten Stricker
Annonce

Hvidbjerg: Først var dommeren nogle minutter forsinket. Og så mødte et vidne ikke op. Derfor må en 29-årig mand fra Struer vente med at få sin straf helt til november, hvor sagen vil blive genoptaget i retten i Holstebro.

Den 29-årige mand var blandt andet tiltalt for falsk anklage ved to forskellige lejligheder at have oplyst et andet CPR-nummer end sit eget, når han blev stoppet af politiet, hvilket ifølge anklageskriftet gav forsæt til, at en uskyldig blev sigtet for et strafbart forhold.

Den ene gang var 14. juni 2019 ved Spøtrup i Hvidbjerg, hvor den 29-årige blev stoppet af politiet klokken 02.20 om natten. Her kørte han ifølge anklageskriftet bil, selvom han ikke havde kørekort, og stod derfor som minimum til en bøde.

Den anden gang var på Bredgade i Struer 9. august 2019, hvor han også ifølge anklageskriftet blev stoppet af politiet og heller ikke her havde kørekort. Også her opgav han ifølge anklagemyndigheden et forkert CPR-nummer.

I alt var manden tiltalt for otte forskellige forhold, men den 29-årige nægtede sig skyldig i forhold 1 og 3, som var de to forhold om falsk anklage. Faktisk kunne han slet ikke huske den første episode, og betjenten, som talte med ham den pågældende aften, var derfor indkaldt som vidne.

Det havde han dog glemt, og han var derfor taget til hundetræning i Silkeborg, lød det.

Resten af sagen er derfor blevet udskudt til 10. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Taxa-selskab gået konkurs

Struer

Anerkendt kor giver julekoncert

Annonce