Annonce
Holstebro

Beslutning om nye kunstgræsbaner er udsat

- Den mest bæredygtige bane med kork har man ikke mange erfaringer med, men vi ved, at den kan blive glat om vinteren, hvor kunstgræsbaner jo netop er i høj kurs, siger Lene Dybdal, der er formand for kultur- og fritidsudvalget i Holstebro Kommune. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Annonce

Holstebro: De fem klubber, der har søgt om en kunstgræsbane, må vente lidt endnu med at få svar. Kultur- og fritidsudvalget valgte mandag at udskyde beslutningen om, hvordan de ti millioner kroner til nye kunstgræsbaner skal fordeles.

Det store dilemma er, hvilken type bane man skal vælge. Her spiller både pris, kvalitet og bæredygtighed ind. Den dyreste og mest miljøvenlige bane er umiddelbart ude af billedet.

- Nu skal vi have nogle eksempler på andre typer baner for at se, hvor miljøvenlige de er, og hvor meget bane, vi kan få for pengene, siger udvalgsformand Lene Dybdal (S).

Som en mulig løsning på at få pengene til at række til flere baner kan medfinansiering fra klubberne komme på tale. Derfor vil udvalget nu i dialog med klubberne for at finde ud af, om de har mulighed for selv at smide penge i projekterne.

Er det ikke muligt med medfinansiering, bliver det til sidst en politisk beslutning, når det skal besluttes, hvilke klubber der ender med at få en kunstgræsbane.

- Så skal vi vurdere, om det handler om geografisk placering, størst udviklingspotentiale, eller hvor flest vil komme til at bruge banerne, siger Lene Dybdal.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Slut med tomme butikker i center

Annonce