Annonce
Kultur

Besøgende kom langvejs fra til marked

Indehaveren af Kabbel Hovedgaard, Kirsten Carstensen, stod selv for en daglig rundvisning på den gamle herregård med fin tilslutning. Foto: Morten Stricker

Nørlem: - Det forløb rigtig godt. Vi havde cirka 800 betalende gæster på de tre dage, og der var en god stemning, siger indehaveren af Kabbel Hovedgaard, Kirsten Carstensen, om efterårsmarkedet, der fandt sted på Kabbel torsdag, fredag og lørdag i sidste uge.

Efterårsmarkedet har fundet sted siden 2014, og det afvikles i et samarbejde mellem den gamle herregård og Dansk Husflids Lemvig-afdeling.

Arrangørerne kunne konstatere, at de besøgende kom langvejs fra for se på husflidsarbejde og kunsthåndværk.

- Der var en hel del tyske turister, og der var også gæster fra både Nordjylland og Østjylland. Der var også mange fra lokalområdet og Vestjylland generelt, siger Kirsten Carstensen.

Hun viste selv rundt på den gamle herregård - én gang hver dag - og her var tilslutningen ganske flot med cirka 50 hver gang.

Der var 22 udstillere, og de var positive i evalueringen af de tre dage.

- Der var nogen af dem, der solgte virkelig godt. Jeg tror, der er adskillige, der køber deres julegaver her på markedet, siger Kirsten Carstensen.

Hun forventer, at der bliver et nyt efterårsmarked næste år.

- Vi fortsætter, så længe vi har kræfterne til det, siger Kirsten Carstensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Jæger fik ram på gummiged

Holstebro

Spilfirma i gang efter konkurs

Annonce