Annonce
Sport

Bekræftet: Lemvig-træner på plads i Ribe-Esbjerg

Anders Thomsen skal være med på bænken under kampene og deltage i en ugentlig træning i Ribe-Esbjerg HH. Foto: Ole Nielsen

Esbjerg: Onsdag aften skrev JydskeVestkysten, at Lemvig-Thyborøn Håndbolds nuværende cheftræner Anders Thomsen i næste sæson skal være assistenttræner i Ribe-Esbjerg HH, og nu har klubben også selv bekræftet historien.

Anders Thomsen er for nylig tiltrådt i en deltidsstilling som sports- og uddannelseskonsulent i Kolding Kommune, og kommer fra 1. juli til at kombinere denne med en deltidsstilling som assistenttræner i Ribe-Esbjerg. Her skal han supplere cheftræner Kristian Kristensen og  spillende assistenttræner Jonas Larholm.

- Jeg ser frem til at agere i en sportslig ramme og på en platform, hvor tingene er yderligere professionaliseret. Kombinationen med at konkurrere i elitehåndbold med REHH og fungere som sports- og uddannelseskoordinator i Kolding Kommune er et ønske-setup såvel fagligt som personligt, siger Anders Thomsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Kristian Kristensen og Anders Thomsen har trænet ungdomslandshold på pigesiden sammen, og i perioden fra 2001 og frem til 2004 var de på det samme hold, da de tog EHF Master Coach-uddannelsen. Derfor kender de også til hinandens kvaliteter.

- Anders møder ind med meget høj faglighed. Han ved, hvad det drejer sig om. Han er særdeles velstruktureret i alt, hvad han tager fat i - og han vil bidrage med høj arbejdsmoral. Det giver os samtidig muligheden for at coache hver enkelt spiller endnu bedre, siger Kristian Kristensen.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se videoen: Alle EM-hold sender hilsen til Christian Eriksen

Annonce