Annonce
Læserbrev

Begrebsforvirring om parkering i City

Annonce

Debat: Vedrørende artikel i Dagbladet i lørdags:

Når der tales om parkering i forbindelse med at fredeliggøre den indre by, er det afgørende at skelne mellem ”Ringvejen” og ”Cityringen”

I Dagbladets artikel lørdag den 11.1 om miljøzoner kan man godt blive forvirret over, om man skal parkere udenfor ”Ringvejen”. Hvis det var tilfældet kan jeg godt forstå handelsstandsforeningens bekymring. Men når vi taler om at parkere udenfor ”Cityringen” er det en helt anden sag.

Det var netop dét, som vinderforslaget af Bymidtekonkurrencen foreslog. Det betyder, at der med tiden skal bygges nogle flere p-huse langs ”Cityringen” for at kunne gøre byen inden for mere grøn.

”Byens gulv” er i dag fuldstændig domineret af faste belægninger. De bruges først og fremmest til parkering. Hvis vi vil have en grønnere bymidte, er der ingen vej udenom at minimere parkeringen indenfor Cityringen.

Til gengæld har Holstebro City alle muligheder for at få en virkelig rar og grøn middelalderbymidte at komme i som beboer, som kunde og som turist.

- Hvis vi vil have en grønnere bymidte, er der ingen vej udenom at minimere parkeringen indenfor Cityringen, skriver Carsten Maegaard. Genrefoto: Morten Stricker
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Struer

Venø Færgen fylder 10 år

Annonce