Annonce
Holstebro

Bedre mobildækning til Sørvad

Nu skulle der angiveligt være bedre mobildækning på vej til Sørvad og lokalområdet omkring dens brugere. Arkivfoto
Med to nye mobilmaster kommer der nu bedre mobildækning i og omkring Sørvad.

Sørvad: Det er aldrig lige nemt at opnå dækning på sin mobiltelefon, når man er bosat i området mellem Aulum og Sørvad. Det kan blandt andre byrådsmedlem i Herning Kommune Jens-Bernhard Knudsen (V) skrive under på.

Han har flere gange måttet gå udenfor - ud til hjemmets hushjørne - for at få signal på sin telefon.

Og ser man på blandt andet Telenors dækningskort online, står området da også som et af de steder i landet, hastigheden på data-forbindelsen er lavest.

Men nu er der muligvis godt nyt på vej til områdets brugere af mobilnettet. For der er to nye mobilmaster på vej. Byrådspolitikeren har selv lagt jord til den ene:

- Normalvis er det jo kommunen, der finder et areal til masterne, men herude havde de ikke nogen arealer, der var deres egne, så firmaet der stiller masterne op, kontaktede mig for at høre, om det var noget, de kunne stille op på min jord, forklarer lokalpolitikeren om den mast, der nu står til at blive rejst nær hans ejendom ved Aulumvej 14. En mast mere kommer op ved Ørnhøj.

Masten kommer til at stå 4-500 meter fra politikerens bopæl:

- Jeg får ikke rigtigt noget ud af det selv, men vil man have, at tingene skal fungere, så skal der jo noget som det her op at stå, siger han.

Beslutningen om at give tilladelse til de to mobilmaster er lige nu sendt i offentlig høring. Den slutter i midten af august, og er der ikke nogen indvendinger fra de lokale borgere, så skulle der angiveligt snart være bedre dækning på vej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Udvider kapacitet: To testcentre bliver til tre på mandag

Annonce