Annonce
Holstebro

"Bedrag"-stjerne spiller Hamlet i Holstebro

Det er Esben Smed, der har fået titelrollen, når verdendramatikkens største tragedie opføres i Musikteatret Holstebro. Pressebillede
Annonce

Holstebro: Shakespeares Hamlet bliver kaldt verdensdramatikkens største tragedie, og den kan man opleve fredag den 9. oktober i Musikteatret Holstebro.

Det skriver Musikteatret Holstebro i en pressemeddelelse.

Det bliver i en opsætning, som Det Kongelige Teaters skuespilchef, Morten Kirkskov, har iscenesat.

Han har givet titelrollen til talentet, Esben Smed, som blandt andet er kendt for sine roller i filmen, "Ser du månen, Daniel", og DR-serien, "Bedrag".

- Hamlet er en klassiker, som vi ser frem til at kunne præsentere for teaterinteresserede i Holstebro, og vi er både stolte over og glade for samarbejdet med Nordvestjysk Teaterkreds, som betyder, at vi kunne få fat i præcis denne opsætning, som vi forventer os meget af, siger direktør Anders Jørgensen.

Forestillingen er en del af Musikteatrets teaterpakke, og det betyder, at man ved køb af billetter til mindst fire forestillinger i samme sæson kan opnå en rabat på 50 kroner per billet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro For abonnenter

For 10 år siden: Da Rikke fik varmet tæerne, vandet stod højt, og politikerne afsatte 500.000 kroner til at bekæmpe vandet

Navne

Parkinson stoppede Diamonds baryton

Annonce