Annonce
Erhverv

Bankchef skifter til byggefirma

Bankchefen Viggo H. Sørensen har sagt farvel til Jyske Bank. Nu har han startet nyt job hos Gråkjær, hvor han skal skaffe lokale kunder. Foto: Gråkjær
Den mangeårige bankmand Viggo Haubjerg Sørensen fra Holstebro har indledt en ny karriere som salgs- og projektudviklingschef hos Gråkjær Erhverv i Holstebro.
Annonce

Holstebro: 54-årige Viggo Haubjerg Sørensen har i mange år været en del af den lokale bankverden i Holstebro.

Først var han hos Nordea og Nykredit, inden han i 2003 blev filialdirektør for den nyåbnede Sydbank-afdeling i Holstebro.

Derefter blev til en kort afstikker som bilsælger hos Dahl Biler, inden han i 2013 vendte tilbage som leder af erhvervsafdelingen i Jyske Bank i Holstebro.

Men nu er det slut med banksektoren. Der skal ske noget nyt.

- Det er en beslutning, der har modnet sig hos mig i længere tid. Jeg har været interesseret i at prøve noget andet. Jeg har arbejdet mange år i bankverdenen, og mit stop blev udløst af nogle ændringer, så vi fandt en løsning i mindelighed, og jeg stoppede i august uden at have et nyt job på hånden, siger Viggo H. Sørensen.

Jobbet i banken har ændret sig en del over de seneste år, hvor der er kommet mere kontrol og mindre kundekontakt.

- Jeg var ikke nervøs for, at jeg ikke kunne finde et nyt job. Jeg har et meget stort kontaktnet i Holstebro-området. Det har jeg opbygget igennem mange år, siger Viggo H. Sørensen.

Han forventer, at det er et endeligt farvel til banksektoren.

- Det er ikke planen, at jeg skal tilbage i et bankjob. Men man skal aldrig sige aldrig og være 100 procent definitiv. Jeg har stor lyst til at prøve mig af på et andet område, siger han.

Annonce

Dyrke hjemmebanen

Og for en god uges tid siden begyndte han i sit nye job som salgs- og projektudviklingschef hos Gråkjær Erhverv.

- Det er noget helt andet. Alt er selvfølgelig nyt i starten. Min opgave er at skaffe opgaver hjem til Gråkjær i Holstebro og Midt- og Vestjylland, hvor jeg har mange kontakter, siger den tidligere bankdirektør.

Gråkjær har en række af deres største entreprenøropgaver uden for Holstebro og i særdeleshed København. Viggo H. Sørensen skal sørge for, at Gråkjær får flere opgaver på hjemmebanen. I det vestjyske er Gråkjær først og fremmest kendt for staldbyggeri, som var den store hovedopgave i mange år.

- Staldbyggeri er kun en del af Gråkjær. Jeg skal være med til at udvikle ideerne og gøre opmærksom på det, vi kan. Når det kommer til det byggetekniske, overlader jeg det til dem, der har forstand på det, siger den tidligere bankchef.

Den nye Gråkjær-sælger ser oplagte muligheder for at spille entreprenørvirksomheden på banen, når det gælder byggeri og investeringer i forbindelse med den kommende byudvikling i det centrale Holstebro.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Danmark

Regeringen dropper lempelse af forsamlingsforbud

Annonce