Annonce
Erhverv

Bank klar til at hjælpe trængte foreninger

Vestjysk Bank er sponsor i mange af de lokale klubber. Banken tilbyder at udbetale sponsorater tidligere end planlagt. Arkivfoto: Morten Stricker

Nordvestjylland: Vestjysk Banks logo er synligt på træningsdragten og kamptrøjen i mange idrætsklubber og foreninger i Holstebro, Struer og Lemvig.

Men foreningslivet har været lukket ned i snart tre måneder. Det er kun de udendørsaktiviteter, der har fået lov at begynde så småt igen. Medlemmerne savner at komme tilbage. Økonomisk er nedlukningen også tung for mange klubber og foreninger.

Det er årsagen til, at Vestjysk Bank for andet år i træk tilbyder deres samarbejdspartnere at få udbetalt sponsoratet tidligere end planlagt, så der kan komme lidt penge i klubkassen.

– Som samarbejdspartner i disse lokale foreninger og sportsklubber vil vi gerne bidrage til den økonomiske genopretning ved at tilbyde at fremrykke betalingen af vores sponsorater, siger administrerende bankdirektør Jan Ulsø Madsen i en pressemeddelelse.

Efter fusionen med Den Jyske Sparekasse kan flere klubber og foreninger få fremrykket deres sponsorater.

– Initiativet blev vel modtaget dengang, og tilbagemeldingerne lyder, at det har haft en positiv effekt. Derfor tøver vi heller ikke med at gentage initiativet, siger Jan Ulsø Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce