Annonce
Kultur

Balletskolebørn danser udendørs på friluftsscenen

Billedet her er fra 2018-versionen af det årlige show, hvor eleverne blandt andet tog fat på "Alice i eventyrland". Arkivfoto: Jon Kristensen
Annonce

Holstebro: Hvert forår plejer Balletskolen i Holstebro at fylde Musikteatret til bristepunktet under deres store show-forestilling, hvor alle elever - fra 0. klasse til 10. klasse - viser, hvor dygtige de er.

Men ikke i år.

Corona-pandemien satte en stopper for, at bedsteforældre, forældre og søskende kunne sidde tæt sammen i Musikteatret, så forestillingerne i marts blev aflyst. Til stor skuffelse både for publikum og for eleverne, der havde øvet intensivt på deres dansetrin.

Men nu har Balletskolen fundet en udendørs løsning, der - om ellers vejrguderne vil - passer alle og overholder reglerne.

Forestillingerne vil nemlig blive vist i Lystanlægget på friluftsscenen - og de to show holdes på hver deres dag.

Eleverne i 7.-10. klasse danser søndag den 14. juni klokken 16 og igen klokken 18 forestillingen "Justified" til musik af Justin Timberlake – musikken spilles live af et band under ledelse af kapelmester Anders Øster. Forestillingen byder på alle tænkelige stilarter, blandt andet moderne dans, standard-latin, hip hop og ballet. Eleverne i 0.-6. klasse viser fredag den 19. juni klokken 16 og 18 forestillingen "Game Over". Her venter et festligt, forrygende og farverigt danseshow baseret på nogle af de mest populære computerspil: Super Mario, Pókemon, Donkey Kong, Sims og FIFA. Der er garanti for underholdning i topklasse, når eleverne giver den gas i Beth Schreibers imponerende kostumer. Det er Theresa Jarvis, Earle Williamson, Daniel Villadsen, Melody Putu og Lene Bonde, der har stået for koreografien.

Annonce
Annonce
Holstebro

Skal vi forbyde spillereklamer?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Bjergtagende solopgang

Struer

Info til vandhunde: Fun Park er åben

Annonce