Annonce
Lemvig

Balleby fortsætter som spidskandidat for Dansk Folkeparti

Karl Balleby bliver igen spidskandidat for Dansk Folkeparti ved efterårets kommunalvalg. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Dansk Folkeparti vil arbejde for, at kommunens økonomi stadig skal være i orden

Lemvig: Indtil videre kan Dansk Folkeparti sætte tre navne på stemmesedlen ved kommunalvalget til efteråret.

Det blev resultatet efter partiet tirsdag aften holdt generalforsamling.

Karl Balleby, der har siddet i byrådet siden 2010, bliver endnu en gang partiets spidskandidat, og han bliver suppleret af Tina Hedegaard Pedersen og Henning Juhl Christensen på stemmesedlen.

Annonce

- Men listen er stadig åben, så hvis der skulle være interesserede, er de velkomne til at melde sig, siger Karl Balleby.

Dermed stiller partiet med velkendte navne til valgkampen. Henning Juhl Christensen var ikke på stemmesedlen ved valget i 2017, men ved det forrige kommunalvalg i 2013 fik han 156 personlige stemmer.

Også Tina Hedegaard Pedersen har tidligere stået på stemmesedlen. Det gjorde hun ved valget i 2017, hvor hun var opstillet for Nye Borgerlige. Ud over at stille op til kommunalvalget bliver hun også partiets lokale kandidat til regionsrådsvalget.

Partiets mærkesager i den kommende valgkamp vil være, at kommunens økonomi stadig skal være i orden, at der skal være plads til en god udvikling af kommunen inden for de økonomiske rammer og at forholdene på socialområdet skal forbedres.

Kirsten Nielsen blev på generalforsamlingen genvalgt som formand, mens Henning Holmgaard blev næstformand. Endelig blev Tina Hedegaard Pedersen valgt til bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Bevægende hilsner til Christian Eriksen - den tyske EM-trup i samlet opstilling foran tv-billede af Eriksen

Struer For abonnenter

Ensomhed dræber, men hvad gør man, når ægtefællen dør, og huset er alt for stort og tomt: 89-årige Kristian viser en vej

Annonce