Annonce
Sport

Bagspiller smittet med corona før aftenens kamp mod Kolding - kampen bliver ikke udsat

I lørdagens ligakamp mod GOG spillede Mark Nikolajsen direkte overfor GOGs Emil Wernsdorf Madsen, der efterfølgende blev testet positiv for covid-19. Efterfølgende er Nikolajsen det samme og dermed ude af aftenens kamp mod Kolding. Foto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: På dagen hvor Lemvig-Thyborøn Håndbold tager imod KIF Kolding i ligaen, må holdet undvære playmaker Mark Nikolaisen, der ellers var storspillende i weekenden mod GOG.

Hele truppen blev testet negative efter mandagens træning, men desværre er Mark Nikolajsen efterfølgende blevet testet positiv for corona ved en quicktest, efter at han udviste symptomer på sygdommen. Det holder ham naturligvis ude af aftenens kamp.

Spilleren er naturligvis straks bragt i isolation efter det gældende regelsæt, som er besluttet af Dansk Håndbold Forbund i samarbejde med sundhedsmyndighederne.

Lemvig-Thyborøn Håndbold oplyser, at man formoder at Mark Nikolaisen er blevet smittet i forbindelse med lørdagens kamp mod GOG. Til den kamp manglede GOG allerede to spillere på grund af coronasmitte og efterfølgende er yderligere en spiller samt cheftræner Nicolej Krickau også blevet konstateret positive.

Protokollerne siger, at der skal fem smitte-tilfælde til hos en klub, før man kan udsætte en ligakamp. Derfor bliver aftenens kamp i Arena Vestjylland Forsikring spillet som planlagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce