Annonce
Sport

Bagspiller skifter til direkte konkurrent

Mark Nikolajsen har skrevet under på en to-årig kontrakt med TMS Ringsted fra næste sæson. Foto: Morten Stricker
Annonce

Lemvig: For et par dage siden blev det offentliggjort, at Mark Nikolajsen skifter væk fra Lemvig-Thyborøn efter denne sæson.

Bagspilleren, som i perioder har spillet en stor rolle i klubben siden ankomsten i 2017, har nu sat navn på sin arbejdsgiver efter denne sæson.

Det bliver TMS Ringsted, som fremover får glæde af den 25-årige bagspiller.

TMS Ringsted, som Lemvig-Thyborøn kommer til at konkurrere med om at undgå den direkte nedrykningsplads, når sæsonen bliver fløjtet i gang igen denne uge. Et hold, og en cheftræner i form af Christian Dalmose, som Lemvig-Thyborøn har haft flere intense kampe imod.

- Jeg kiggede allerede efter Sjælland og TMS Ringsted for et par sæsoner siden, da jeg forlængede min aftale med Lemvig-Thyborøn, siger Mark Nikolajsen og fortsætter:

- Dengang passede det ikke rigtig, men denne gang går det hele op i en højere enhed. Kæresten og jeg har besluttet os for at flytte til København, her passer TMS Ringsted rigtig godt ind i de planer. Jeg har hørt meget godt om klubben, og jeg synes deres ambitioner og mine passer godt sammen.

Lemvig-Thyborøn er inden det hele går løs tre point efter TMS Ringsted med otte kampe tilbage. De to hold mødes i en direkte duel i Lemvig den 24. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Holstebro

Højst 20 kilometer til en test og særlige planer for skolerne: Her er den omfattende testplan for genåbning

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce