Annonce
Struer

Direktør fyret: Bang & Olufsen skifter topchef

Henrik Clausen skal ikke længere være direktør for B&O. Foto: Morten Stricker


Annonce

Struer: Bang & Olufsen skifter administrerende direktør. Kristian Teär erstatter "med umiddelbar virkning" Henrik Clausen, som har været topchef siden juli 2016, og som "vil stå til rådighed indtil videre".

Det oplyser Bang & Olufsen i en meddelelse tirsdag morgen.

- Kristian har den rigtige profil til at tage Bang & Olufsen videre fra, hvor vi er i dag. Han har erfaring fra ledende internationale forbrugerelektronikfirmaer, han har solid operationel baggrund, og så er han en stærk og inspirerende leder. Jeg takker samtidig Henrik Clausen for hans indsats for Bang & Olufsen, siger bestyrelsesformand Ole Andersen fra Bang & Olufsen.

Den 55-årige Kristian Teär har senest været i det schweiziske selskab Logitech, hvor han i fire år var Vice President for EMEA og havde ansvaret for salg, marketing og distribution af 13 produktlinjer. Han bor i dag i Schweiz, men flytter snarest til Danmark.

- Jeg har fulgt Bang & Olufsen i mange år og har altid haft stor passion for selskabet og dets produkter. Faktisk ejer jeg selv flere af de ikoniske produkter. Det er et unikt luksus- og livsstilsbrand, som har en særlig arv. Jeg ser meget frem til at indgå i organisationen og samarbejde med teamet og bestyrelsen om at udnytte Bang & Olufsens potentiale, siger Kristian Teär.

Bang & Olufsen fortæller også, at udskiftningen af den administrerende direktør ikke medfører ændringer i selskabets forventninger til 2019/20.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Holstebro

Møde skal afgøre Lokalhistorisk Arkivs fremtid: Enten overtager de frivillige - ellers kommer Rigsarkivets makulator

Annonce