Annonce
Holstebro

Børnetøjsbutik lukker helt: - Jeg har valgt den værste tid af alle at starte en ny virksomhed

Smilene var store, og ligeså var forhåbningerne, da driftschef Christian Torp (til højre) og indehaver og direktør Peter Torp åbnede Kids2Kids sidste år. Nu er de ansatte opsagt, og butikken er begæret konkurs. Pressefoto
Lejere vil miste forudbetalt standleje og tilgodehavende som følge af konkurs.

Holstebro: Det blev kun til omkring et års eksistens for secondhand-børnetøjsbutikken Kids2Kids, der ligger som nabo til Bilka i Holstebro.

Som følge af corona-krisen har direktør Peter Torp indgivet en konkursbegæring for forretninger i Holstebro og Aarhus.

- Jeg indgiver konkursbegæring for selskaberne, det får stor betydning for mig, men også betydning for dig som standlejer. Det er den barske virkelighed, jeg desværre må fortælle. Jeg har valgt den værste tid af alle at starte en ny virksomhed op, skriver han på Facebook.

Eftersom indtjeningen forsvandt fra den ene dag til den anden, og direktøren vurderer, at det vil tage alt fra et halvt til et helt år, før alt ville køre som normalt igen, så han ingen anden udvej end en konkurs.

- De investeringer, jeg har gjort, er tabt, og driftsperioderne med underskud får jeg ikke mulighed for at hente ind igen. Blot for at undgå misforståelser og spekulationer: Der er ikke trukket penge ud af forretningerne, og jeg har ikke fået løn i den periode, vi har arbejdet på iværksætterprojektet, skriver Peter Torp.

Hos Kids2Kids kunne private leje en stand, hvorfra de kunne sælge børnetøj. For disse lejere vil tabet være forudbetalt standleje og tilgodehavende.

- Jeg beklager virkelig meget, at det skulle ende på denne måde, jeg kan forsikre om, at det aldrig har været planen, slutter Peter Torp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce